Binance Labs kent $45.000 toe aan 3 blockchain-projecten

Binance Labs kent $45.000 toe aan drie blockchain-projecten

8

Binance Labs, de investeringsafdeling van ‘s werelds grootste cryptocurrency-exchange, Binance, heeft $45.000 toegekend aan drie verschillende blockchain-projecten. Dat meldt het bedrijf in een blogpost gepubliceerd op 12 april.

De drie blockchain-projecten zijn onderdeel van het “Fellowship” programma van Binance Labs dat nieuwe open-source projecten subsidieert. De volgende drie projecten hebben elk $15.000 ontvangen:

  • Ironbelly, een mobiele cryptocurrency-wallet app ontwikkeld voor de Grin/Mimblewimble blockchain waarmee klanten de Grin cryptocurrency naar elkaar kunnen versturen
  • HOPR, een berichtenservice gericht op het behouden van privacy doordat het berichten verstuurd via meerdere “relay nodes”
  • Kitsune Wallet, een uitbouwbare on-chain cryptocurrency-wallet gebaseerd op smart contracts.

De drie projecten zijn de eerste “Fellows” van het Binance Labs Fellowship. Teck Chia, partner bij Binance Labs, zegt het volgende over de Fellowship:

Het Binance Labs Fellowship ondersteunt ontwikkelaars en onderzoekers bij het creëren van gratis en open-source projecten, waardoor nieuwe innovaties en bedrijven in de cryptocurrency-economie mogelijk worden.

Flora Sun, directeur van Binance Labs, zegt het volgende over Binance Labs:

Hoe meer talent een industrie aantrekt, hoe groter de kans dat het succesvol zal zijn en Binance Labs hoopt het overweldigende talent en de bouwers van onze industrie verder te kunnen helpen.

Binance Research, de onderzoekstak van Binance, zei onlangs in een rapport dat de bodem van de crypto winter mogelijk al bereikt is. Het trok deze conclusie op basis van historische prijsbewegingen op de cryptocurrency-markt.

Binance kondigde recentelijk aan dat het gaat samenwerken met blockchain-beveiligingsbedrijf CipherTrace om anti-money laundering (AML) processen te verbeteren.

Begin deze maand liet Binance weten dat het de mainnet van de gedecentraliseerde exchange, Binance DEX, deze maand nog zal lanceren. Tevens kondigde het bedrijf aan dat het naar Singapore zal uitbreiden.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Satos

9/10

€9.847,07 Kopen
Litebit

8.9/10

€9.911,48 Kopen
Bitvavo

8.7/10

€9.723,00 Kopen
Bitmymoney

8.6/10

€9.715,98 Kopen
Anycoin Direct

8.4/10

€9.842,60 Kopen
Bitkassa

7.4/10

€10.027,00 Kopen
Laatste nieuws