Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo

Binance zal deze maand nog DEX mainnet lanceren en breidt uit naar Singapore

Binance, ’s werelds grootste cryptocurrency-exchange, heeft een aantal belangrijke aankondigen gemaakt op 4 april.

Changpeng Zhao, CEO van Binance, deed de aankondigen tijdens Deconomy, een cryptocurrency-gerelateerde conferentie in Seoul, Zuid Korea op 4 en 5 april.

- Advertentie -

De mainnet van de decentrale exchange (DEX) van Binance zal in april eindelijk lanceren. Verdere details over de lancering zijn nog onbekend. De testversie van DEX ging al live op 20 februari. Crypto Insiders berichtte al eerder, met meer informatie, over de DEX van Binance.

De volgende aankondig die Zhao deed betreft de lancering van Binance in Singapore. Binance gaat, tevens in april, een fiat-to-crypto exchange lanceren in Singapore, al is het nog niet bekend op welke dag dit precies zal zijn noch welke cryptocurrencies er beschikbaar zullen zijn.

De derde aankondiging betreft de cryptocurrency Tezos (XTZ) die toegevoegd is aan de Trust Wallet, de officiële crypto-wallet app van Binance. Tevens werkt Binance aan een staking functie voor Trust Wallet die het mogelijk moet maken om Proof-of-Stake (PoS) cryptocurrencies te bewaren.

Tezos staat momenteel in de top 20 cryptocurrencies met op het moment van schrijven een waarde van $0,902676 en een totale marktwaarde van zo’n $600 miljoen. Het nieuws lijkt dusver nog geen positieve impact op de prijs te hebben.

Binance kondigde eerder deze week de volgende initial coin offering (ICO) voor het Launchpad platform aan: Matic Network (MATIC). De ICO zal van start gaan op 24 april.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€8.251,00 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€8.313,20 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.314,94 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€8.315,17 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€8.358,00 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De...

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

0
Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De koers van bitcoin komt al een week niet meer door die weerstand van de $9.300 heen. Waar we onophoudelijk fake-outs hadden omhoog en omlaag, gaan...