Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Binance kondigt volgend Launchpad project aan: Matic Network

Binance, de grootste cryptocurrency-exchange ter wereld, heeft op 1 april de volgende initial coin offering (ICO) aangekondigd voor het Binance Launchpad platform: Matic Network (MATIC)

- Advertentie -

Matic Network wil het de facto platform worden voor gedecentraliseerde apps (dApps) door extreem lage transactiekosten te bieden. Het is een layer-2 scaling solution dat gebruik maakt van een Proof-of-Stake (PoS) consensus met behulp van een “Plasma framework”.

De Matic token is een ERC-20 token op de Ethereum-blockchain dat ontwikkeld is om gebruikers onderling op het Matic Network transacties uit te laten voeren.

Het Launchpad platform van Binance is een nieuw platform dat dit jaar elke maand een  ICO wil houden voor nieuwe cryptocurrency projecten. De vorige drie ICO’s, van de BitTorrent (BTT) Token, de Fetch.AI (FET) Token en de Celer Network (CELR) Token, waren allemaal een enorm succes.

De Matic token wordt de eerste ICO die gebruik maakt van Launchpad’s nieuwe loterij systeem. Niet iedereen is daar even blij mee gezien meedingen van de investeerders vergt dat zij minimaal 50 Binance tokens (BNB) in bezit hebben.

Changpeng Zhao, CEO van Binance, gaf op Twitter aan dit bedrag te hebben verlaagd van 100 BNB naar 50 BNB. Dat gezegd hebbende, 50 BNB is alsnog bijna $1.000.

Van de totale 10 miljoen MATIC tokens wordt er 19% verkocht op Launchpad voor zo’n $0,00263 per token. Er zullen 16.666 winnende loten zijn met $300 per winnend lot. De sessie is gepland op 24 april om 10:00 (GMT+1) en eindigt op 26 april om 16:00 (GMT+1).

Changpeng Zhao had nog het volgende te zeggen over het project:

We zijn dankbaar voor de overweldigende steun en interesse in Launchpad projecten die helpen bij het ontgrendelen van het grote potentieel van blockchain-technologie en helpen bij de adoptie van cryptocurrency en ik geloof dat Matic Network in deze toekomst een sleutelrol gaat spelen.

De Binance token steeg met meer dan 13% vorige week nadat Binance de gebruiksvoorwaarden omtrent Launchpad had aangepast.

Heb je de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van Crypto Insiders al gelezen? Zo niet, klik dan hier!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€10.333,00 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€10.208,00 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€10.284,00 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€10.284,10 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€10.208,00 Kopen
1
Litebit
Reviewed
€10.284,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€10.284,10 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€10.333,00 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: BTC en temperatuur stijgen flink door!

Niet alleen blijven de temperaturen stijgen, ook crypto stijgt flink en laat mensen weer dromen over eigen tropische eilanden. Persoonlijk blijf ik nuchter genoeg,...