Kevin Schijven Kevin Schijven
02/04/2019 17:15 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 02/04/2019 17:15

Binance kondigt volgend Launchpad project aan: Matic Network

ICO’s
Binance kondigt volgend Launchpad project aan: de Matic Network

Binance, de grootste cryptocurrency-exchange ter wereld, heeft op 1 april de volgende initial coin offering (ICO) aangekondigd voor het Binance Launchpad platform: Matic Network (MATIC)


Matic Network wil het de facto platform worden voor gedecentraliseerde apps (dApps) door extreem lage transactiekosten te bieden. Het is een layer-2 scaling solution dat gebruik maakt van een Proof-of-Stake (PoS) consensus met behulp van een “Plasma framework”.
De Matic token is een ERC-20 token op de Ethereum-blockchain dat ontwikkeld is om gebruikers onderling op het Matic Network transacties uit te laten voeren.
Het Launchpad platform van Binance is een nieuw platform dat dit jaar elke maand een  ICO wil houden voor nieuwe cryptocurrency projecten. De vorige drie ICO’s, van de BitTorrent (BTT) Token, de Fetch.AI (FET) Token en de Celer Network (CELR) Token, waren allemaal een enorm succes.
De Matic token wordt de eerste ICO die gebruik maakt van Launchpad’s nieuwe loterij systeem. Niet iedereen is daar even blij mee gezien meedingen van de investeerders vergt dat zij minimaal 50 Binance tokens (BNB) in bezit hebben.
https://twitter.com/cz_binance/status/1112673571862511616
Changpeng Zhao, CEO van Binance, gaf op Twitter aan dit bedrag te hebben verlaagd van 100 BNB naar 50 BNB. Dat gezegd hebbende, 50 BNB is alsnog bijna $1.000.
Van de totale 10 miljoen MATIC tokens wordt er 19% verkocht op Launchpad voor zo’n $0,00263 per token. Er zullen 16.666 winnende loten zijn met $300 per winnend lot. De sessie is gepland op 24 april om 10:00 (GMT+1) en eindigt op 26 april om 16:00 (GMT+1).
Changpeng Zhao had nog het volgende te zeggen over het project:

We zijn dankbaar voor de overweldigende steun en interesse in Launchpad projecten die helpen bij het ontgrendelen van het grote potentieel van blockchain-technologie en helpen bij de adoptie van cryptocurrency en ik geloof dat Matic Network in deze toekomst een sleutelrol gaat spelen.

De Binance token steeg met meer dan 13% vorige week nadat Binance de gebruiksvoorwaarden omtrent Launchpad had aangepast.
Heb je de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van Crypto Insiders al gelezen? Zo niet, klik dan hier!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie