Binance kondigt volgend Launchpad project aan: Matic Network

Binance, de grootste cryptocurrency-exchange ter wereld, heeft op 1 april de volgende initial coin offering (ICO) aangekondigd voor het Binance Launchpad platform: Matic Network (MATIC)

Matic Network wil het de facto platform worden voor gedecentraliseerde apps (dApps) door extreem lage transactiekosten te bieden. Het is een layer-2 scaling solution dat gebruik maakt van een Proof-of-Stake (PoS) consensus met behulp van een “Plasma framework”.

De Matic token is een ERC-20 token op de Ethereum-blockchain dat ontwikkeld is om gebruikers onderling op het Matic Network transacties uit te laten voeren.

Het Launchpad platform van Binance is een nieuw platform dat dit jaar elke maand een  ICO wil houden voor nieuwe cryptocurrency projecten. De vorige drie ICO’s, van de BitTorrent (BTT) Token, de Fetch.AI (FET) Token en de Celer Network (CELR) Token, waren allemaal een enorm succes.

De Matic token wordt de eerste ICO die gebruik maakt van Launchpad’s nieuwe loterij systeem. Niet iedereen is daar even blij mee gezien meedingen van de investeerders vergt dat zij minimaal 50 Binance tokens (BNB) in bezit hebben.

Changpeng Zhao, CEO van Binance, gaf op Twitter aan dit bedrag te hebben verlaagd van 100 BNB naar 50 BNB. Dat gezegd hebbende, 50 BNB is alsnog bijna $1.000.

Van de totale 10 miljoen MATIC tokens wordt er 19% verkocht op Launchpad voor zo’n $0,00263 per token. Er zullen 16.666 winnende loten zijn met $300 per winnend lot. De sessie is gepland op 24 april om 10:00 (GMT+1) en eindigt op 26 april om 16:00 (GMT+1).

Changpeng Zhao had nog het volgende te zeggen over het project:

We zijn dankbaar voor de overweldigende steun en interesse in Launchpad projecten die helpen bij het ontgrendelen van het grote potentieel van blockchain-technologie en helpen bij de adoptie van cryptocurrency en ik geloof dat Matic Network in deze toekomst een sleutelrol gaat spelen.

De Binance token steeg met meer dan 13% vorige week nadat Binance de gebruiksvoorwaarden omtrent Launchpad had aangepast.

Heb je de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van Crypto Insiders al gelezen? Zo niet, klik dan hier!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

Vergelijk de beste bitcoin aanbieders
Ad
Bitvavo
€26.294,60 Kopen
1
Litebit
€26.491,60 Kopen
2
Bitcoinmeester
€26.509,90 Kopen
3
SATOS
€26.767,00 Kopen
Meer nieuws

Bitcoin (BTC) prijs zakt door support, wat nu? Deze top 10 altcoin kan weer als enige stijgen!

De bitcoin (BTC) koers is de afgelopen uren weer flink terug gezakt. Bitcoin zakte zojuist namelijk door een support en lijkt nu te versnellen...

XRP, BNB, USDC en DOGE worden nu ondersteund op Pornhub

Pornhub, een zeer populaire pornografische website, ondersteunt nu ook XRP (XRP), Binance Coin (BNB), USD Coin (USDC) en Dogecoin (DOGE). Dat viel als eerst...

Bitcoin (BTC) whales en fundamentals tonen bullish beeld

De hoeveelheid aan bitcoin (BTC) wallets met meer dan 1.000 BTC erop, oftewel de zogeheten bitcoin-whales, is dit jaar hard toegenomen. Sinds de jaarwisseling hebben...

Bitcoin (BTC) koers na behoorlijke daling weer terug bij af, altcoins worden niet gespaard

De bitcoin (BTC) koers is de afgelopen 24 uur aardig teruggezakt nadat de bulls opnieuw niet door de weerstand bij $37.500 heen konden breken. De komende...

Polkadot (DOT) corrigeert na enorme stijging, maar deze aankondigingen kunnen de koers weer doen opleven

Onlangs was op Crypto Insiders te lezen dat Polkadot (DOT) nu de vierde grootste cryptocurrency is qua marktkapitalisatie. De DOT koers was in drie weken...

Bitcoin wordt vooral illegaal gebruikt, zegt nieuwe Amerikaanse minister van Financiën, maar klopt dat wel?

Janet Yellen, de aankomende Amerikaanse minister van Financiën, noemt cryptocurrencies als bitcoin (BTC) “bijzonder zorgelijk” en zegt dat ze voornamelijk gebruikt worden voor illegale...