coinbase_indexfonds_opent_voor_investeringen_tussen_250000_en_20_miljoen_dollar

Coinbase indexfonds opent voor investeringen tussen $250.000 en $20 miljoen

0

Het indexfonds van de in de VS gevestigde crypto-wallet en -exchange Coinbase staat nu open voor grootschalige beleggers, volgens een officiële blogpost die gisteren, 13 juni gepubliceerd is.

Het fonds, waarvan de oprichting in maart werd aangekondigd, is alleen beschikbaar voor geaccrediteerde Amerikaanse beleggers die meer dan $1 miljoen bezitten of een jaarsalaris van meer dan $200.000 hebben, en tussen de $250.000 en $20 miljoen kunnen investeren.

De index omvat Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH) en Ethereum Classic (ETC). Van laatstgenoemde werd de toevoeging aan Coinbase  op 11 juni aangekondigd. De blogpost van Coinbase meldt dat het fonds geherbalanceerd zal worden om eventuele toekomstige assets op Coinbase te listen.

Het indexfonds van Coinbase maakt deel uit van de recente actie van het bedrijf om zich te richten op een meer selecte groep van spelers met een hoge inzet en institutionele beleggers. Vorige maand lanceerde Coinbase een nieuwe serie producten gericht op institutionele beleggers, waarbij het focust op het verminderen van zorgen over veiligheid en naleving van wet- en regelgeving die mogelijk beletten dat dergelijke beleggers de crypto-wereld betreden.

Eind maart had Coinbase aangekondigd dat het ERC20-tokens zou gaan ondersteunen bij haar exchanges, zonder de namen van specifieke altcoins te onthullen.

Begin juni kondigde crypto-exchange Binance aan 20 partners te zoeken voor de lancering van een een cryptocurrency gebaseerd fonds van $1 miljard. Ook onthulde crypto-exchange Huobi deze maand de release van haar op crypto gebaseerde exchange traded fund (ETF), dat gebaseerd op haar in mei gelanceerde crypto-marktindex die de tien meest verhandelde cryptocurrencies ten opzichte van stablecoin Tether (USDT) bijhoudt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Laatste nieuws