Roy van Krieken Roy van Krieken
28/03/2024 19:48 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 28/03/2024 16:52

Decentrale cryptobeurs verrast Nederlanders met nieuwe mogelijkheden

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
Crypto investeerders opgelet: deze altcoins gaan $730 miljoen vrijgeven

Foto: Chinnapong/Shutterstock

In de wereld van crypto maakt de decentrale exchange (DEX) ApeX Pro een opvallende entree. Deze nieuwe speler op de markt belooft het beste van twee werelden te combineren: de veiligheid van een DEX met het gebruiksgemak en de snelheid van een centralized exchange (CEX). Maar wat maakt ApeX Pro zo revolutionair? Ontdek het zelf op ApeX Pro.

Een innovatieve oplossing voor Nederlandse traders

Recente regelgeving heeft Nederlandse gebruikers van Bybit beperkt in het handelen van derivaten op het platform, een ontwikkeling waar veel Bybit gebruikers van balen. Sinds 5 maart is het niet langer mogelijk voor Nederlanders om in derivaten te handelen op de crypto exchange.

Het ApeX Pro handelsplatform biedt wellicht een vernieuwende oplossing op dit probleem door de mogelijkheid te introduceren om weer (met leverage) te traden op ApeX Pro. ApeX Pro wordt ondersteund door de zogeheten StarkEx technologie en biedt gebruikers snelle en veilige transacties met lage kosten. Het platform ondersteunt multi-chain operaties met onder andere Ethereum (ETH), Binance Chain (BNB), en Polygon (MATIC), waardoor gebruikers flexibiliteit en een breed scala aan handelsopties hebben.

Op ApeX kunnen gebruikers handelen in crypto-futures zonder gas-fees en met toegang tot aanzienlijke leverage. Traders kunnen daarnaast genieten van deze geavanceerde functies van ApeX Pro zonder de noodzaak voor uitgebreide KYC-procedures, omdat ApeX Pro een volledige decentrale exchange is.

Decentraal crypto handelen met leverage, zonder KYC

Door gebruik te maken van ApeX Pro’s innovatieve platform kunnen zij blijven handelen in derivatives met de toegevoegde voordelen van zowel DEX- als CEX-platforms. Daarnaast heeft ApeX Pro ook een eigen token, APEX, die onder meer verhandelbaar is op crypto exchange Bybit. APEX kun je ook staken op het ApeX Pro handelsplatform om jaarlijks een extra passief rendement te genereren.

ApeX Pro biedt mogelijk een uitnodigende omgeving voor zowel ervaren traders als nieuwkomers in de crypto wereld. Het platform bewijst dat het mogelijk is om de voordelen van CEX en DEX te combineren zonder compromissen te sluiten op het gebied van veiligheid, snelheid, of gebruikerservaring.

Neem net als vele duizenden andere crypto handelaren gratis een kijkje op het decentrale ApeX Pro crypto handelsplatform. Geniet van lage kosten, geen KYC en het handelen met hoge leverage.

Ga naar ApeX Pro

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie