Roy van Krieken Roy van Krieken
28/03/2024 19:48 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 28/03/2024 16:52

Decentrale cryptobeurs verrast Nederlanders met nieuwe mogelijkheden

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
Crypto investeerders opgelet: deze altcoins gaan $730 miljoen vrijgeven

Foto: Chinnapong/Shutterstock

In de wereld van crypto maakt de decentrale exchange (DEX) ApeX Pro een opvallende entree. Deze nieuwe speler op de markt belooft het beste van twee werelden te combineren: de veiligheid van een DEX met het gebruiksgemak en de snelheid van een centralized exchange (CEX). Maar wat maakt ApeX Pro zo revolutionair? Ontdek het zelf op ApeX Pro.

Een innovatieve oplossing voor Nederlandse traders

Recente regelgeving heeft Nederlandse gebruikers van Bybit beperkt in het handelen van derivaten op het platform, een ontwikkeling waar veel Bybit gebruikers van balen. Sinds 5 maart is het niet langer mogelijk voor Nederlanders om in derivaten te handelen op de crypto exchange.

Het ApeX Pro handelsplatform biedt wellicht een vernieuwende oplossing op dit probleem door de mogelijkheid te introduceren om weer (met leverage) te traden op ApeX Pro. ApeX Pro wordt ondersteund door de zogeheten StarkEx technologie en biedt gebruikers snelle en veilige transacties met lage kosten. Het platform ondersteunt multi-chain operaties met onder andere Ethereum (ETH), Binance Chain (BNB), en Polygon (MATIC), waardoor gebruikers flexibiliteit en een breed scala aan handelsopties hebben.

Op ApeX kunnen gebruikers handelen in crypto-futures zonder gas-fees en met toegang tot aanzienlijke leverage. Traders kunnen daarnaast genieten van deze geavanceerde functies van ApeX Pro zonder de noodzaak voor uitgebreide KYC-procedures, omdat ApeX Pro een volledige decentrale exchange is.

Decentraal crypto handelen met leverage, zonder KYC

Door gebruik te maken van ApeX Pro’s innovatieve platform kunnen zij blijven handelen in derivatives met de toegevoegde voordelen van zowel DEX- als CEX-platforms. Daarnaast heeft ApeX Pro ook een eigen token, APEX, die onder meer verhandelbaar is op crypto exchange Bybit. APEX kun je ook staken op het ApeX Pro handelsplatform om jaarlijks een extra passief rendement te genereren.

ApeX Pro biedt mogelijk een uitnodigende omgeving voor zowel ervaren traders als nieuwkomers in de crypto wereld. Het platform bewijst dat het mogelijk is om de voordelen van CEX en DEX te combineren zonder compromissen te sluiten op het gebied van veiligheid, snelheid, of gebruikerservaring.

Neem net als vele duizenden andere crypto handelaren gratis een kijkje op het decentrale ApeX Pro crypto handelsplatform. Geniet van lage kosten, geen KYC en het handelen met hoge leverage.

Ga naar ApeX Pro

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy van Krieken is redacteur bij Crypto Insiders sinds april 2021. Met een diploma in geschiedenis van de Universiteit Utrecht, heeft Roy zijn schrijfvaardigheden aangescherpt, wat een natuurlijke overgang naar een schrijfcarrière mogelijk maakte. Zijn interesse in cryptocurrency en blockchain werd gewekt door vrienden en zijn eigen investerings- en tradingervaring. Roy’s specialisaties omvatten macro-economische trends, trading en regulatie. Hij is vastbesloten om betrouwbare en toegankelijke crypto-informatie te bieden en zo bij te dragen aan de mainstream adoptie van cryptocurrency in Nederland.

Net binnen
Trending
bekende-nederlander-verliest-crypto-vermogen-wilfred-genee
Bekende Nederlander verliest vermogen aan Bitcoin, ‘slechtste week ooit’
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economische scenario af
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economisch scenario af
Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
Grote leegloop bij bitcoin miners op komst, zegt bankgigant JPMorgan
Bitcoin stijging zal van korte duur zijn, volgens mega-bank
Advertentie

Trending Wallets en Exchanges nieuws

Crypto CEO treedt af na buitensporige Trump tweet
Cryptobaas treedt noodgedwongen af na buitensporige Trump tweet
Interview: hoe een nieuwe cryptobeurs de grote jongens verslaat
Interview: hoe een nieuwe cryptobeurs de grote jongens verslaat
XRP verslaat Ethereum op Bitvavo na ETF lancering
XRP verslaat Ethereum op Bitvavo na ETF lancering
Advertentie