Rico Engelbarts
10/08/2018 15:30 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 10/08/2018 15:30

Demo van Binance’ nieuwe gedecentraliseerde exchange

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
demo_van_binance_nieuwe_gedecentraliseerde_exchange

Changpeng Zhao, CEO van crypto-exchange Binance, heeft op 9 augustus een demo van de Binance Decentralized Exchange (DEX) getweet.
In het videootje presenteerde Zhao een “casual, vroege, pre-offer” demo van de gedecentraliseerde exchange. Hij zei zijn volgers er vooralsnog “niet te veel van te verwachten”, en dat het momenteel nog geen graphical user interface (GUI) heeft:


Zhao toonde drie essentiële kenmerken van de geplande exchange; het maken, listen en verhandelen van tokens. Zhao maakte geen lanceringsdatum bekend in de demo en daarom valt het nog te bezien wanneer de exchange op de markt zal worden gebracht en welke volumes het aan zal kunnen.
Gedecentraliseerde exchanges worden geprezen als veiliger dan hun gecentraliseerde tegenhangers, die kwetsbaarder zijn voor hacks. Gedecentraliseerde platforms zijn zo opgezet dat gebruikers controle over hun eigen coins behouden met behulp van private keys. Deze oplossing zou voorkomen dat cryptocurrencies verzameld worden in één gecentraliseerde “honey pot” of aanvalspunt.
Eerder deze maand kocht Binance Trust Wallet, een open source, anonieme en gedecentraliseerde wallet die Ethereum en meer dan 20.000 op het Ethereum-netwerk gebaseerde (ERC-20) tokens ondersteunt. Zhao zei toen dat Binance van plan was om Trust Wallet als standaard-wallet op haar gedecentraliseerde exchange op te nemen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.
Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie