demo_van_binance_nieuwe_gedecentraliseerde_exchange

Demo van Binance’ nieuwe gedecentraliseerde exchange

0

Changpeng Zhao, CEO van crypto-exchange Binance, heeft op 9 augustus een demo van de Binance Decentralized Exchange (DEX) getweet.

In het videootje presenteerde Zhao een “casual, vroege, pre-offer” demo van de gedecentraliseerde exchange. Hij zei zijn volgers er vooralsnog “niet te veel van te verwachten”, en dat het momenteel nog geen graphical user interface (GUI) heeft:

Zhao toonde drie essentiële kenmerken van de geplande exchange; het maken, listen en verhandelen van tokens. Zhao maakte geen lanceringsdatum bekend in de demo en daarom valt het nog te bezien wanneer de exchange op de markt zal worden gebracht en welke volumes het aan zal kunnen.

Gedecentraliseerde exchanges worden geprezen als veiliger dan hun gecentraliseerde tegenhangers, die kwetsbaarder zijn voor hacks. Gedecentraliseerde platforms zijn zo opgezet dat gebruikers controle over hun eigen coins behouden met behulp van private keys. Deze oplossing zou voorkomen dat cryptocurrencies verzameld worden in één gecentraliseerde “honey pot” of aanvalspunt.

Eerder deze maand kocht Binance Trust Wallet, een open source, anonieme en gedecentraliseerde wallet die Ethereum en meer dan 20.000 op het Ethereum-netwerk gebaseerde (ERC-20) tokens ondersteunt. Zhao zei toen dat Binance van plan was om Trust Wallet als standaard-wallet op haar gedecentraliseerde exchange op te nemen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Laatste nieuws