Roy van Krieken Roy van Krieken
19/04/2023 18:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 19/04/2023 18:00

Dit is waarom deze Quote-500 miljonair in Finst investeert

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…

Eerder dit jaar opende de gloednieuwe crypto exchange Finst zijn deuren in Amsterdam. Het werd opgericht door een team van ervaren mensen die mede verantwoordelijk waren voor het succes van handelsplatform DeGiro. De ambitie van Finst is net als die van DeGiro enorm. De CEO van Finst, Julien Vallet, gaf aan dat hij binnen vijf jaar de grootste crypto exchange van heel Europa wil zijn. 

Momenteel nodigt Finst men uit om het platform volledig gratis te gebruiken, je betaalt namelijk over de eerste €5.000 geen handelskosten

🚀 Nederlandse exchange viert aankomende bullmarkt: iedereen €20,- gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Finst maakt furore

Onlangs hield Finst een investeringsronde en deze was niet geheel verrassend enorm succesvol. In totaal werd er $4 miljoen opgehaald en werden er zelfs enkele belangrijke strategische samenwerkingen gesloten, waaronder een met crypto derivatenbeurs Deribit.

Nog iemand die het wel zag zitten om in de snel groeiende crypto exchange te investeren was Eelko van Kooten, multimiljonair, lid van de illustere Quote 500 en CEO van het muzieklabel Spinnin’ Records.

Hij werd overtuigd van de potentie van Finst door Gijs Nagel. Ook Nagel was een van de topmannen bij DeGiro en initiatiefnemers bij Finst. Van Kooten stelt dat hij al snel duidelijk zag dat Finst inderdaad een gigantische potentie heeft om te groeien, en op den duur Europa te veroveren, dat meldt van Kooten in een interview met Quote.

“De mensen achter Finst hebben zichzelf bewezen in het recente verleden. En er komen nieuwe producten aan die baanbrekend zullen zijn, maar daar kan ik nog niets over zeggen”

De bankencrisis speelt crypto in de hand

Het vertrouwen in Finst vertaalt zich voor van Kooten ook naar vertrouwen in de crypto markt als geheel. Vooral de recente onrust in de bankenwereld hebben hem deze vlam doen aanwakkeren. Volgens van Kooten zou het goed kunnen dat cryptocurrencies vroeg of laat echt op grote schaal als betaalmiddel geaccepteerd zullen worden.

Van Kooten noemde dat er bepaalde nieuwe en baanbrekende producten zullen worden geïntroduceerd op Finst. Vorige week lanceerde Finst in ieder geval al één van die producten: de zogeheten ‘Crypto Bundels’. Hiermee kunnen investeerders bij Finst met een druk op de knop een hele verzameling aan cryptocurrencies kopen. Een beetje zoals dat bij ETF’s op de aandelenmarkt ook gaat.

Ben jij net als Eelko van Kooten geïnteresseerd in Finst, en wil je Finst zelf uitproberen? Dan kun je hier gratis een account aanmaken! Gebruikers die zich nu aanmelden kunnen $5.000 helemaal zonder kosten verhandelen!

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie