Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo
Home Nieuws Wallets en Exchanges Nederlandse exchange Deribit gaat institutionele beleggers helpen investeren

Nederlandse exchange Deribit gaat institutionele beleggers helpen investeren

DigitalRoadGroup is de samenwerking aangegaan met het Nederlandse handelsplatform Deribit. Dit schrijft DigitalRoadGroup in een artikel op Medium dat op 14 juni werd gepubliceerd. Met de samenwerking hopen de twee bedrijven institutionele beleggers te helpen bij het investeren in cryptocurrencies.

DigitalRoadGroup is een in Azië gevestigde “technologie broker voor digitale activa”. Het bedrijf ontwikkelt onder andere software development kits (SDK) die handelsplatformen, zoals Deribit, kunnen gebruiken. Een bekende cryptocurrency exchange die gebruikmaakt van de SDK van DigitaRoadGroup is Kraken.

- Advertentie -

Deribit is een Nederlands handelsplatform dat bekend staat in de wereld als een van de “meest technisch geavanceerde” platformen van dit moment. Op het platform kunnen beleggers bitcoin (BTC) opties en effecten verhandelen. Daarnaast is ook margin trading, handelen met geleend geld, sinds 2016 mogelijk op Deribit.

Het Nederlandse platform is een van de eerste exchanges die wordt ondersteund door de SDK van DigitalRoadGroup. De SDK in kwestie is specifiek gericht op institutionele beleggers die vaak hoge eisen stellen aan handelsplatformen.

Middels de samenwerking willen de twee deze institutionele beleggers een betere en makkelijkere manier bieden om in digitale activa te investeren.

Het toenemende aantal platformen dat producten specifiek voor institutionele beleggers ontwikkelt, neemt de afgelopen tijd sterk toe. Platformen als Bakkt en Fidelity zullen dit type belegger helpen de cryptomarkt makkelijker te betreden, wat mogelijk zal leiden tot een grote instroom van nieuwe geld.

Heb je gisteren de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van David gemist? Lees deze dan alsnog door hier te klikken!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€8.190,82 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€8.089,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.150,87 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€8.152,16 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€8.161,73 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De...

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

0
Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De koers van bitcoin komt al een week niet meer door die weerstand van de $9.300 heen. Waar we onophoudelijk fake-outs hadden omhoog en omlaag, gaan...