Nederlandse_exchange_deribit_gaat_institutionele_beleggers_helpen_investeren

Nederlandse exchange Deribit gaat institutionele beleggers helpen investeren

DigitalRoadGroup is de samenwerking aangegaan met het Nederlandse handelsplatform Deribit. Dit schrijft DigitalRoadGroup in een artikel op Medium dat op 14 juni werd gepubliceerd. Met de samenwerking hopen de twee bedrijven institutionele beleggers te helpen bij het investeren in cryptocurrencies.

DigitalRoadGroup is een in Azië gevestigde “technologie broker voor digitale activa”. Het bedrijf ontwikkelt onder andere software development kits (SDK) die handelsplatformen, zoals Deribit, kunnen gebruiken. Een bekende cryptocurrency exchange die gebruikmaakt van de SDK van DigitaRoadGroup is Kraken.

Deribit is een Nederlands handelsplatform dat bekend staat in de wereld als een van de “meest technisch geavanceerde” platformen van dit moment. Op het platform kunnen beleggers bitcoin (BTC) opties en effecten verhandelen. Daarnaast is ook margin trading, handelen met geleend geld, sinds 2016 mogelijk op Deribit.

Het Nederlandse platform is een van de eerste exchanges die wordt ondersteund door de SDK van DigitalRoadGroup. De SDK in kwestie is specifiek gericht op institutionele beleggers die vaak hoge eisen stellen aan handelsplatformen.

Middels de samenwerking willen de twee deze institutionele beleggers een betere en makkelijkere manier bieden om in digitale activa te investeren.

Het toenemende aantal platformen dat producten specifiek voor institutionele beleggers ontwikkelt, neemt de afgelopen tijd sterk toe. Platformen als Bakkt en Fidelity zullen dit type belegger helpen de cryptomarkt makkelijker te betreden, wat mogelijk zal leiden tot een grote instroom van nieuwe geld.

Heb je gisteren de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van David gemist? Lees deze dan alsnog door hier te klikken!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

SATOS

4.6/5

€6.487,69 Kopen
Litebit

4.5/5

€6.470,47 Kopen
Bitcoinmeester

4.4/5

€6.460,35 Kopen
Anycoin Direct

4.4/5

€6.470,83 Kopen
Bitvavo

4.4/5

€6.406,00 Kopen
Bitonic

3.8/5

€6.452,99 Kopen
Bitkassa

3.7/5

€6.519,43 Kopen
Laatste nieuws