Bonno Coerse Bonno Coerse
25/06/2019 10:10 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 25/06/2019 10:10

Nederlandse exchange Deribit gaat institutionele beleggers helpen investeren

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
Nederlandse_exchange_deribit_gaat_institutionele_beleggers_helpen_investeren

Foto: Harry Beugelink/Shutterstock

DigitalRoadGroup is de samenwerking aangegaan met het Nederlandse handelsplatform Deribit. Dit schrijft DigitalRoadGroup in een artikel op Medium dat op 14 juni werd gepubliceerd. Met de samenwerking hopen de twee bedrijven institutionele beleggers te helpen bij het investeren in cryptocurrencies.
DigitalRoadGroup is een in Azië gevestigde “technologie broker voor digitale activa”. Het bedrijf ontwikkelt onder andere software development kits (SDK) die handelsplatformen, zoals Deribit, kunnen gebruiken. Een bekende cryptocurrency exchange die gebruikmaakt van de SDK van DigitaRoadGroup is Kraken.
Deribit is een Nederlands handelsplatform dat bekend staat in de wereld als een van de “meest technisch geavanceerde” platformen van dit moment. Op het platform kunnen beleggers bitcoin (BTC) opties en effecten verhandelen. Daarnaast is ook margin trading, handelen met geleend geld, sinds 2016 mogelijk op Deribit.
Het Nederlandse platform is een van de eerste exchanges die wordt ondersteund door de SDK van DigitalRoadGroup. De SDK in kwestie is specifiek gericht op institutionele beleggers die vaak hoge eisen stellen aan handelsplatformen.
Middels de samenwerking willen de twee deze institutionele beleggers een betere en makkelijkere manier bieden om in digitale activa te investeren.
Het toenemende aantal platformen dat producten specifiek voor institutionele beleggers ontwikkelt, neemt de afgelopen tijd sterk toe. Platformen als Bakkt en Fidelity zullen dit type belegger helpen de cryptomarkt makkelijker te betreden, wat mogelijk zal leiden tot een grote instroom van nieuwe geld.
Heb je gisteren de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van David gemist? Lees deze dan alsnog door hier te klikken!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Advertentie
Advertentie