Niels Poerwoatmodjo Niels Poerwoatmodjo
15/05/2019 06:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 15/05/2019 06:00

TD Ameritrade: tienduizenden institutionele investeerders zijn geïnteresseerd in cryptocurrencies

Nieuws
TD_Ameritrade_tienduizenden_institutionele_investeerders_zijn_geinteresseerd_in_cryptocurrencies

Volgens TD Ameritrade heeft de volatiele prijs van bitcoin de mate van interesse in cryptocurrency futures niet aangetast.
Zo zei Steven Quirk, executive vice president bij TD Ameritrade, het volgende bij een discussiepanel dat werd gehost door CoinDesk op Consensus 2019:

We krijgen telefoontjes, e-mails, 60.000 klanten hebben al gehandeld in die wereld [cryptocurrency]. Zodra je de deuren opent zullen er een hoop mensen binnenkomen.

Ook geeft Quirk aan dat het storm loopt bij de bitcoin-educatie events die het bedrijf faciliteert, en dat het daarbij niet alleen gaat om de millennial-generatie.
Quirk ging ook in op de verwachtingen omtrent institutionele investeerders. Denk hierbij aan langverwachte platformen zoals van Bakkt en Fidelity. Zo zei hij dat deze groep investeerders beweert al te investeren in bitcoin, ook al denkt het gros van de mensen van niet. Ook de aanname dat institutionele investeerders wachten op een exchange-traded fund (ETF) hoort Quirk aan. Hij zegt deze aanname vaak te horen.
Wat het vooruitzicht van digitale valuta betreft is Quirk positief. Zo trekt hij de gelijkenis met de internetzeepbel, waarbij hij aangeeft dat na het knappen van die bubbel de weg vrij was voor succesvolle bedrijven zoals Facebook, Apple, Amazon, Netflix en Google. Quirk beweert dat de markt voor digitale valuta zomaar eens hetzelfde zou kunnen gaan ondervinden.
Heb je afgelopen maandag de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van Crypto Insider David gemist? Klik dan hier om deze alsnog te lezen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.
Deel dit artikel
Niels Poerwoatmodjo

Head of Content Niels kwam in 2017 in aanraking met cryptocurrency. Toegegeven, het duurde even voordat de vonk oversloeg, maar toen dat gebeurde was hij van één ding overtuigd: Iedereen moet in begrijpelijke taal over de wereld van cryptocurrencies en blockchain-technologie kunnen lezen!

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie