TD_Ameritrade_tienduizenden_institutionele_investeerders_zijn_geinteresseerd_in_cryptocurrencies

TD Ameritrade: tienduizenden institutionele investeerders zijn geïnteresseerd in cryptocurrencies

Volgens TD Ameritrade heeft de volatiele prijs van bitcoin de mate van interesse in cryptocurrency futures niet aangetast.

Zo zei Steven Quirk, executive vice president bij TD Ameritrade, het volgende bij een discussiepanel dat werd gehost door CoinDesk op Consensus 2019:

We krijgen telefoontjes, e-mails, 60.000 klanten hebben al gehandeld in die wereld [cryptocurrency]. Zodra je de deuren opent zullen er een hoop mensen binnenkomen.

Ook geeft Quirk aan dat het storm loopt bij de bitcoin-educatie events die het bedrijf faciliteert, en dat het daarbij niet alleen gaat om de millennial-generatie.

Advertentie

Quirk ging ook in op de verwachtingen omtrent institutionele investeerders. Denk hierbij aan langverwachte platformen zoals van Bakkt en Fidelity. Zo zei hij dat deze groep investeerders beweert al te investeren in bitcoin, ook al denkt het gros van de mensen van niet. Ook de aanname dat institutionele investeerders wachten op een exchange-traded fund (ETF) hoort Quirk aan. Hij zegt deze aanname vaak te horen.

Wat het vooruitzicht van digitale valuta betreft is Quirk positief. Zo trekt hij de gelijkenis met de internetzeepbel, waarbij hij aangeeft dat na het knappen van die bubbel de weg vrij was voor succesvolle bedrijven zoals Facebook, Apple, Amazon, Netflix en Google. Quirk beweert dat de markt voor digitale valuta zomaar eens hetzelfde zou kunnen gaan ondervinden.

Heb je afgelopen maandag de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van Crypto Insider David gemist? Klik dan hier om deze alsnog te lezen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Advertentie
Ad
Ad
Bitvavo
Reviewed
€6.644,00 Kopen
1
1
Coinmerce
Reviewed
€6.644,69 Kopen
2
2
Litebit
Reviewed
€6.694,19 Kopen
3
3
SATOS
Reviewed
€6.697,59 Kopen
4
4
Anycoin Direct
Reviewed
€6.706,80 Kopen
5
5
Bitonic
Reviewed
€6.707,34 Kopen
Laatste nieuws