Bonno Coerse Bonno Coerse
17/08/2018 05:43 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 17/08/2018 05:43

Winklevoss: Het zal even duren voordat Wall Street cryptocurrency omarmt

Nieuws
Winklevoss: Het zal even duren voordat Wall Street cryptocurrency omarmt

CEO van cryptocurrency-exchange Gemini Trust Co., Tyler Winklevoss, zegt in een interview met Bloomberg dat het nog even zal duren voordat de meerderheid van Wall Street de crypto-markt betreedt.
De gebroeders Winklevoss hadden vorige maand een Bitcoin-ETF voorgesteld aan de SEC (Securities and Exchange Commission) maar deze werd afgekeurd. Sindsdien is het volume op hun exchange gedaald en zijn de koersen gedaald. De gebroeders Winklevoss geven aan dat deze tegenslag hen niet zal tegenhouden.
Tyler Winklevoss vertelt verder dat institutionele beleggers zich langzaam aan het opwarmen zijn voor cryptocurrencies, maar dat er nog wel wat tijd overheen zal gaan voordat zij de sprong zullen wagen:

Wall Street neemt cryptocurrencies wel degelijk serieus. Maar het grootste deel van de in Wall Street gesitueerde bedrijven participeren nog niet in de cryptocurrency-markt, die voornamelijk gedreven wordt door particulieren. Dit zal met de tijd veranderen, maar dat kan nog wel even duren.

Investeerders tonen zich al enige tijd terughoudend ten aanzien van cryptocurrencies vanwege de onzekerheid over de regelgeving in de markt. De ETF van de Winklevoss-tweeling zou hier verandering in moeten brengen, maar deze is dus afgewezen. Intussen wacht de markt het oordeel van de SEC over het ETF-voorstel van VanEck & SolidX af. Deze beslissing was onlangs uitgesteld tot september, maar het is aannemelijker deze tot 2019 op zich zal laten wachten.
Ondertussen is de Gemini-exchange van plan om door te blijven groeien. In de afgelopen zes maanden hebben zij hun aantal werknemers verdubbeld naar 150 werknemers en de exchange wil dit aantal nogmaals verdubbelen voor het einde van het jaar.
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

Deel dit artikel
Bonno Coerse

Bonno Coerse is mede-oprichter van Crypto Insiders, een toonaangevend nieuwsplatform voor cryptovaluta, opgericht in april 2017. Met een achtergrond als online marketeer, werkt hij naast zijn rol bij Crypto Insiders ook als freelance SEO-specialist en runt hij een kledingwinkel in Curaçao. Bonno raakte geïnteresseerd in crypto door een vriend en zag de potentie van blockchaintechnologie voor de maatschappij en de financiële systemen.

Net binnen
Trending
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
98-jarige-man wordt miljonair =na 70 jaar oude
98-jarige man wordt miljonair na 70 jaar oude investering
El precio del Bitcoin se dispara, pero China ensombrece los mercados
Bitcoin-verbod China wankelt, geruchtenmolen op volle toeren
Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
XRP en memecoins dalen flink, wat is er aan de hand?
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Advertentie

Trending Nieuws nieuws

Grote cryptobeurs gehackt voor $230 miljoen, vooral shiba inu gestolen
Duitsland dumpt 435 miljoen aan bitcoin, parlementslid slaat alarm
Nog drie dagen tot strenge cryptowet: wat gaat er gebeuren?
Nog drie dagen tot strenge cryptowet: wat gaat er gebeuren?
Crecimiento explosivo de las memecoins: ¿burbuja o valor duradero?
Na regen komt zonneschijn: Alle Nederlanders ontvangen 1 miljoen PEPE gratis
Advertentie
crypto-insiders-icon