PremiumLet op: Bitcoin koers bijna klaar voor daling, altcoins kunnen volgen

Premium leden van Crypto Insiders ontvangen dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Bitcoin zwakt al af, Litecoin nog even sterk

De analisten van Crypto Insiders zijn al een langere tijd bullish over een aantal altcoins, zelfs toen de rest van de markt nog erg bearish was. Nu de hele crypto markt een stijging doormaakt, zien we dat bijvoorbeeld litecoin erg sterk blijft, samen met een aantal andere altcoins. Zoomen we echter iets verder uit en kijken we naar onze eerdere Bitcoin analyse, lijkt het er op dat er een aardige correctie aan zit te komen.

In dit artikel kijken we als voorbeeld even naar Litecoin, maar in onze premium omgeving staan meer analyses van altcoins die dezelfde koersrichting voorspellen. Dit lijkt mooi samen te vallen met de verwachte daling van de bitcoin koers. Dit legden analisten afgelopen weekend als volgt uit aan Premium leden:

“Het gaat erg goed voor litecoin en de koers volgt nog ons plan. Wij verwachten echter dat er flinke weerstandzone aan zit te komen voor de LTC koers rond de $91.  

Deze zone ligt ook in lijn met de verwachte weerstand van bitcoin, waar nog een harde daling wordt verwacht. Zodra LTC de weerstandszone bereikt, zal naar onze verwachting de koers corrigeren. Dat zal het moment zijn dat bitcoin zijn daling inzet en de altcoins meetrekt. 

Wij willen nog geen positie innemen vanaf de weerstandszone, maar na de correctie kunnen we wel een mogelijke koopzone identificeren. Deze zal naar verwachting uit kunnen komen rond de 50% en 61,8% Fibonacci, ofwel een koers tussen de $59 en $66.”

Deze analyse is op 8 januari met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Analyses worden als eerst gedeeld in onze Premium groep.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

Huidige marktomstandigheden maken het voor beginnende handelaren zeer lastig om winstgevend te handelen. In een neerwaardse markt (bear markt) wordt zo’n beetje elke stijging gevolgd door een nog scherpere daling. Onze analisten maken om deze reden gebruik van Bybit. Hier is het mogelijk om te handelen in derivaten en kun je zogeheten “short”orders te plaatsen wanneer je verwacht dat een koers van een crypto gaat stijgen of zelfs dalen. Wel zo handig!

Met een premium lidmaatschap leer je van ervaren handelaren hoe je kunt profiteren van al onze analyses, waar onze analisten hun eigen posities openen en sluiten en welke risico’s hieraan verbonden zijn. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Lees meer over Litecoin

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel