Wessel Kersting Wessel Kersting
04/09/2023 14:00 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 09/10/2023 13:51

200% stijging ligt voor populaire crypto in het verschiet

Geen onderdeel…
Riemen vast: deze crypto staat op het punt van exploderen

Foto: ST House Studio/Shutterstock

In dit artikel bespreken we een analyse van polygon (MATIC) rechtstreeks uit onze Premium omgeving voor leden. Mocht je geen MATIC in je bezit hebben, dan is dit je geluksdag! Elke analyse biedt een schat aan inzichten en kansen, want onze analisten hebben een haarscherp oog voor markttrends. Zij nemen wekelijks meer dan 20 cryptomunten onder de loep en delen hun persoonlijke handelsplannen met meer dan 1.000 leden.

Polygon is een multi-chain schaalbaarheidsplatform voor Ethereum, waardoor snellere en goedkopere transacties mogelijk zijn. MATIC, de inheemse token, speelt een cruciale rol in het beveiligen van het netwerk en het uitvoeren van transacties. Onthoud goed: dit is geen financieel advies, maar slechts een blik op de handelsstrategieën van onze analisten.

5 personen beslissen over de komst van Ethereum ETF’s
5 personen beslissen over de komst van Ethereum ETF's

Technische analyse polygon (MATIC) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs in de Premium omgeving een nieuwe analyse gedeeld voor de MATIC koers. Zij zeiden hier het volgende over:

“MATIC blijft spannend om te volgen. Al een tijdje schommelt de koers net onder onze aangewezen koopzone. Echter, een invalidering lijkt er niet in te zitten, wat ons optimistisch stemt. We blijven daarom voorlopig met een bullish blik naar MATIC kijken.

Hoewel we positief gestemd zijn, anticiperen we toch op een korte duik naar beneden. Onze blik is gericht op de blauwe zone, tussen de $0,40 en $0,51. Hier verwachten we de vijfde wave van het 12345 Elliott Wave patroon af te ronden.

Na deze beweging gloort er hoop. Een langverwachte stijging ligt in het verschiet, en deze kan de MATIC koers mogelijk richting de $1 brengen. Sterker nog, we zien kansen voor een opmars voorbij de $1,77, wat een stijging van meer dan 200% zou zijn.

Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden.”

Deze analyse is op 4 september met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Shiba Inu knalt cryptomarkt voorbij na positief nieuws
Nieuwe crypto schiet 590% omhoog in minuten – handelaren verrast
Advertentie

Trending Geen onderdeel van een categorie nieuws

SEC voorzitter trollt crypto gebruikers
5 personen beslissen over de komst van Ethereum ETF’s
Advertentie