Wessel Kersting Wessel Kersting
24/09/2023 08:05 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 09/10/2023 13:49

Belangrijk: Populaire crypto staat op rand van afgrond

Geen onderdeel…
Belangrijk: Populaire crypto staat op rand van afgrond

Foto: BEST-BACKGROUNDS/Shutterstock

In dit artikel belichten we een diepgaande analyse van chainlink (LINK), rechtstreeks uit onze exclusieve Premium omgeving voor leden. Nog geen LINK in je bezit? Dan hebben we geweldig nieuws voor jou! Deze analyse biedt namelijk unieke inzichten, want onze analisten speuren voortdurend naar marktkansen en delen deze bevindingen. Elke week duiken ze diep in meer dan 20 cryptomunten en delen hun eigen handelsstrategieën met onze leden, waar dagelijks meer dan 1.000 leden van profiteren.

Tijdens de recente prijsstijging bereikte de activiteit van Chainlink-adressen een piek van twee maanden. Chainlink presteert beter dan de bredere cryptomarkt en overtrof de weerstand van $6,80. Het aantal unieke actieve adressen op het LINK-netwerk bereikte onlangs 3.964.

Let op, dit is géén financieel advies, maar een weergave van de handelsplannen van onze analisten.

Profiteer van koersdaling chainlink (LINK)

De wereld van crypto is altijd in beweging en prijzen kunnen net zo vaak dalen als stijgen. Maak je geen zorgen: zelfs als de waarde van een munt daalt, zijn er nog steeds mogelijkheden om winst te maken. Onze experts geloven dat LINK binnenkort een daling kan maken. Om deze reden leggen we je ook uit hoe je van deze koersdaling kunt profiteren. Hier alvast de laatste analyse van onze experts:

“De koers van LINK tekent een neerwaarts WXY Elliott Wave patroon. Het is vrij typisch dat binnen dit patroon, de correctieve X wave zich manifesteert binnen de ‘golden pocket’, tussen 50% en 66% op de Fibonacci schaal, wat voor LINK tussen de $7 en $7,50 is.

Vanaf hier verwachten we een sterke neerwaartse druk. Bij het bereiken van deze zone overwegen we mogelijk een short positie te openen om te profiteren van de daling.

We zijn van mening dat LINK kan zakken richting $4.30. Dat zou een daling van 40% kunnen zijn. In de groene zone willen we mogelijk overwegen opnieuw in te stappen.”

Deze analyse is op 23 september met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Profiteer van koersdaling met Bybit account

Bybit, aangeraden door onze analisten, is een betrouwbaar crypto-handelsplatform met meer dan 400 cryptovaluta. Je kunt hier een zogeheten ‘short-positie’ innemen en winst maken wanneer de waarde van een cryptovaluta daalt. Ook is het mogelijk om de transacties van succesvolle handelaren automatisch te kopiëren. Zo maak je winst wanneer anderen dat doen zonder dat je de hele dag achter je computer hoeft te zitten.

Volg deze link en ontvang Bybit-bonussen exclusief voor lezers van Crypto Insiders

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden. Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar.

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt, zijn gebaseerd op de eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Advertentie
Advertentie