Wessel Kersting Wessel Kersting
30/08/2023 13:00 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 09/10/2023 13:52

Crypto bijna klaar voor uitbraak? Elliott Wave patroon wijst erop

Geen onderdeel…
Ethereum koersvoorspelling: uitbraak in zicht

Foto: Ground Picture/Shutterstock

In dit artikel onthullen we een diepgaande analyse van decentraland (MANA), direct afkomstig uit onze unieke Premium omgeving voor leden. Heb je geen MANA in je bezit? Dat is geen probleem. Onze analyse biedt inzichten voor elke crypto-liefhebber, want onze analisten speuren de markt continu af op zoek naar relevante trends. Wekelijks analyseren onze deskundigen meer dan 20 cryptomunten en delen hun handelsplannen met onze community, een bron die dagelijks door meer dan 1.000 leden wordt geraadpleegd.

Decentraland is een virtuele wereld waar gebruikers stukken land kunnen kopen, verkopen en bouwen, alles in de vorm van NFT’s. Deze digitale realiteit biedt mensen de kans om een virtueel leven te leiden, te intregeren met anderen en zelfs zakelijke ondernemingen te starten, allemaal op een blockchain-gebaseerd platform. Onthoud goed, dit is géén financieel advies, maar een inkijkje in de handelsplannen van onze analisten.

📈 Nederlanders op Bitvavo of Bybit slaan jackpot: 135% in 6 maanden door Nederlandse AI-trading start-up 🚀
  • Advertentie
  • Diamond Pigs

Technische analyse decentraland (MANA) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben deze week weer een nieuwe analyse gedeeld voor de MANA grafiek in de Premium omgeving. Zij zeiden hier het volgende in:

“Hoewel de koers van MANA zich momenteel lager beweegt dan aanvankelijk werd voorzien, opent dit nieuwe deuren voor handelaren.

De huidige koersbeweging suggereert dat we te maken hebben met een 12345 Elliott Wave patroon, waarbij we nu de laatste wave aan het vormen zijn. Op basis hiervan is de verwachting dat deze vijfde wave zijn dieptepunt zal bereiken in de groene zone rond de $0,133.

Deze specifieke zone is voor ons van bijzonder belang, omdat we hier mogelijk willen overwegen om MANA opnieuw in te stappen. De reden? We verwachten namelijk vanuit deze zone een opwaartse beweging van de koers. Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden.”

Deze analyse is op 29 augustus met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Shiba Inu knalt cryptomarkt voorbij na positief nieuws
Nieuwe crypto schiet 590% omhoog in minuten – handelaren verrast
Advertentie

Trending Geen onderdeel van een categorie nieuws

SEC voorzitter trollt crypto gebruikers
5 personen beslissen over de komst van Ethereum ETF’s
Advertentie