Wessel Kersting Wessel Kersting
23/09/2023 13:00 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 09/10/2023 13:49

Crypto experts delen nieuwe verwachtingen voor populaire munt

Geen onderdeel…
Top crypto handelaren lekken nieuwe koersvoorspelling

Foto: Arsenii Palivoda/Shutterstock

In dit artikel duiken we diep in de wereld van fantom (FTM), rechtstreeks vanuit onze exclusieve Premium omgeving voor leden. Heb je nog geen FTM in je bezit? Wat een gelukstreffer! Dit is dé perfecte kans om kennis te maken met onze diepgaande analyse, wat een gouden kans kan zijn om meer te leren. Onze ervaren analisten onderzoeken wekelijks 20+ cryptomunten en delen hun handelsplannen met een gemeenschap van meer dan 1.000 dagelijkse leden.

Fantom is een high-performance blockchain-platform dat zich onderscheidt door zijn razendsnelle transactiesnelheden en schaalbaarheid, ideaal voor ontwikkelaars die gedecentraliseerde applicaties willen bouwen.

Herinnering: dit is géén financieel advies, maar slechts een glimp van de handelsplannen van onze toegewijde analisten.

🚀 Nederlandse exchange viert aankomende bullmarkt: iedereen €20,- gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Technische analyse fantom (FTM) koers

De analisten van Crypto Insiders zijn opnieuw in actie geschoten en hebben onlangs een frisse FTM analyse gedeeld met alle Premium leden. Ze hebben de volgende inzichten naar voren gebracht:

“FTM stelt enigszins teleur in zijn huidige bewegingen en toont niet de bullish signalen die initieel verwacht hadden. Verbazingwekkend genoeg handelt de munt nu zelfs onder onze groene koopzone, die tussen $0,195 en $0,215 ligt. Dit was het bereik waarin wij een opleving hadden voorspeld.

De huidige marktstructuur suggereert zelfs dat we wellicht een nieuwe lokale dieptepunt zullen zien, rond de $0,18. Ondanks deze korte termijn tegenslagen, blijven we echter overtuigd van onze langetermijn bullish visie op FTM.”

Deze analyse is op 21 september met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden. Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Advertentie
Advertentie