Wessel Kersting Wessel Kersting
22/09/2023 12:00 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 09/10/2023 13:49

Crypto experts verwachten sterke stijging ondanks flinke klap

Geen onderdeel…
Opvallend: Analisten wisten ripple (XRP) koers correct te voorspellen

Foto: Vytautas Kielaitis/Shutterstock

In dit artikel onthullen we een fascinerende analyse van vechain (VET), direct vanuit onze prestigieuze Premium omgeving voor leden. Nog geen VET in je portfolio? Gefeliciteerd! Dit is een geweldig moment om je te verdiepen in onze analyse, wat een unieke kans kan zijn om meer te leren. Onze analisten, met hun ongeëvenaarde expertise, onderzoeken wekelijks meer dan 20 cryptomunten en delen hun persoonlijke handelsplannen met onze gemeenschap, een bron die dagelijks door meer dan 1.000 leden wordt geraadpleegd.

VeChain is een blockchain-platform ontworpen om de authenticiteit en kwaliteit van producten te verifiëren door het gehele leveringsproces. Dit zorgt voor meer transparantie in de supply chain, van productie tot eindgebruiker.

Zoals altijd, dit is géén financieel advies, maar een inkijkje in de handelsplannen van onze analisten.

Nieuwe instapkansen voor VeChain (VET)

De wereld van crypto is altijd in beweging en prijzen kunnen net zo vaak dalen als stijgen. Maak je geen zorgen: zelfs als de waarde van een cryptovaluta daalt, ontstaan er nieuwe mogelijkheden om te profiteren. Onze experts geloven dat VET binnenkort een daling kan maken waardoor een nieuw instapmoment ontstaat. Blijf lezen voor de laatste analyse van onze experts:

“VET had onlangs een flinke klap gekregen, maar de vooruitzichten beginnen er langzamerhand steeds rooskleuriger uit te zien. De koers laat kracht zien en veerde met overtuiging op vanuit belangrijke Fibonacci-niveaus. We verwachten momenteel dat VET eerst een retracement zal maken richting de ‘golden pocket’ en onze groene koopzone rond de $0,016.

Dat betekent dat we voor nu even geduld moeten hebben. Vanuit de groene zone, na de pullback, verwachten we een hernieuwde opmars naar de recente pieken rond de $0,021. Dat zou een stijging van maar liefst 30% zijn vanuit de groene zone. We wachten dus met spanning af tot de koers hier aankomt.”

Deze analyse is op 21 september met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden. Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar.

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Advertentie
Advertentie