Wessel Kersting Wessel Kersting
07/09/2023 06:51 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 09/10/2023 13:51

Crypto experts zien veelbelovend patroon in koers

Geen onderdeel…
Crypto experts zien veelbelovend patroon in koers

Foto: Ground Picture/Shutterstock

In dit artikel presenteren we een diepgaande analyse van The Sandbox (SAND), direct afkomstig uit onze exclusieve Premium omgeving voor leden. Heb je nog geen SAND? Goed nieuws! Deze analyse kan jou perfect helpen bij het vormen van een eigen handelsplan. Onze ervaren analisten, die voortdurend de cryptomarkt volgen, duiken elke week in meer dan 20 verschillende cryptomunten en delen hun eigen handelsvisies met onze community.

The Sandbox staat bekend als een virtuele wereld waarin gebruikers hun eigen 3D-spelervaringen kunnen creëren, bezitten en verhandelen, wat het tot een hoeksteen van de metaverse maakt. Ter herinnering: dit is géén financieel advies, maar enkel een reflectie van de handelsobservaties van onze analisten.

Nieuwe instapkansen voor the sandbox (SAND)

De wereld van crypto is altijd in beweging en prijzen kunnen net zo vaak dalen als stijgen. Maak je geen zorgen: zelfs als de waarde van een cryptovaluta daalt, ontstaan er nieuwe mogelijkheden om te profiteren. Onze experts geloven dat SAND binnenkort een daling kan maken waardoor een nieuw instapmoment ontstaat. Blijf lezen voor de laatste analyse van onze experts:

“SAND balanceert net boven de groene koopzone van $0,02 tot $0,22. Als de koers deze zone betreedt, zijn we alert voor een gunstig instapmoment. Hoewel de zone ruim is, verwachten we niet dat SAND diep zal dalen. Echter, puur op basis van de theorie is het mogelijk, dus we blijven waakzaam.

Wat we ook in ons vizier hebben, is die aankomende kleine opwaartse correctie. Dit lijkt de vierde wave te zijn van een klassiek 12345 Elliott Wave patroon. Onze analyse geeft aan dat na deze correctie, de vijfde wave waarschijnlijk zijn weg zal vinden naar onze begeerde koopzone.

Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden.”

Deze analyse is op 5 september met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel Kersting maakt sinds april 2019 deel uit van Crypto Insiders. Via cryptodienstverlener SATOS kwam hij in contact met het platform. Hij heeft financial services management gestudeerd aan de HvA en naast zijn werk als Compliance Officer voor een cryptocurrency exchange, schrijft hij dagelijks Premium analyses voor Crypto Insiders. Wessels interesse in cryptocurrency komt voort uit zijn financiële achtergrond en passie voor beleggen en handelen. Hij heeft meegeholpen aan het opzetten van de Discord omgeving van Crypto Insiders en is gespecialiseerd in technische analyse.

Net binnen
Trending
Bitcoin en aandelen onderuit, ondanks positief inflatierapport
Waarom komende donderdag alles kan bepalen voor Bitcoin in 2024
Grootste Bitcoin crash ooit komt eraan, zegt auteur Rich Dad Poor Dad
Grootste Bitcoin crash ooit komt eraan, zegt auteur Rich Dad Poor Dad
Solana memecoin stijgt als een raket door promotie van Lionel Messi
Solana memecoin stijgt als een raket door promotie van Lionel Messi
Toch een recessie in Amerika? De gevolgen voor Bitcoin
Toch een recessie in Amerika? De gevolgen voor Bitcoin
Lerares ruilt krijtje voor crypto, gewaagde zet zorgde voor miljoenen
Lerares ruilt krijtje voor crypto, gewaagde zet zorgde voor miljoenen
Advertentie
Advertentie