Wessel Kersting Wessel Kersting
07/09/2023 06:51 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 09/10/2023 13:51

Crypto experts zien veelbelovend patroon in koers

Geen onderdeel…
Crypto experts zien veelbelovend patroon in koers

Foto: Ground Picture/Shutterstock

In dit artikel presenteren we een diepgaande analyse van The Sandbox (SAND), direct afkomstig uit onze exclusieve Premium omgeving voor leden. Heb je nog geen SAND? Goed nieuws! Deze analyse kan jou perfect helpen bij het vormen van een eigen handelsplan. Onze ervaren analisten, die voortdurend de cryptomarkt volgen, duiken elke week in meer dan 20 verschillende cryptomunten en delen hun eigen handelsvisies met onze community.

The Sandbox staat bekend als een virtuele wereld waarin gebruikers hun eigen 3D-spelervaringen kunnen creëren, bezitten en verhandelen, wat het tot een hoeksteen van de metaverse maakt. Ter herinnering: dit is géén financieel advies, maar enkel een reflectie van de handelsobservaties van onze analisten.

Nieuwe instapkansen voor the sandbox (SAND)

De wereld van crypto is altijd in beweging en prijzen kunnen net zo vaak dalen als stijgen. Maak je geen zorgen: zelfs als de waarde van een cryptovaluta daalt, ontstaan er nieuwe mogelijkheden om te profiteren. Onze experts geloven dat SAND binnenkort een daling kan maken waardoor een nieuw instapmoment ontstaat. Blijf lezen voor de laatste analyse van onze experts:

“SAND balanceert net boven de groene koopzone van $0,02 tot $0,22. Als de koers deze zone betreedt, zijn we alert voor een gunstig instapmoment. Hoewel de zone ruim is, verwachten we niet dat SAND diep zal dalen. Echter, puur op basis van de theorie is het mogelijk, dus we blijven waakzaam.

Wat we ook in ons vizier hebben, is die aankomende kleine opwaartse correctie. Dit lijkt de vierde wave te zijn van een klassiek 12345 Elliott Wave patroon. Onze analyse geeft aan dat na deze correctie, de vijfde wave waarschijnlijk zijn weg zal vinden naar onze begeerde koopzone.

Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden.”

Deze analyse is op 5 september met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Shiba Inu knalt cryptomarkt voorbij na positief nieuws
Nieuwe crypto schiet 590% omhoog in minuten – handelaren verrast
Advertentie

Trending Geen onderdeel van een categorie nieuws

SEC voorzitter trollt crypto gebruikers
5 personen beslissen over de komst van Ethereum ETF’s
Advertentie