Wessel Kersting Wessel Kersting
08/09/2023 16:30 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 09/10/2023 13:51

Crypto handelaren opgelet: hier eindigt de dalende trend

Geen onderdeel…
Crypto bereikt kritiekpunt, maar expert ziet bullish signaal

Foto: Ground Picture/Shutterstock

In dit artikel presenteren we een gedetailleerde analyse van chainlink (LINK), rechtstreeks vanuit onze vertrouwde Premium omgeving voor leden. Heb je geen LINK? Dan is het jouw geluksdag! Onze analisten delen namelijk hun handelsplan, waar jij ook je voordeel uit kunt halen. Elke week onderzoeken deze vakmensen meer dan 20 verschillende cryptomunten en delen ze hun persoonlijke handelsstrategieën, wat door meer dan 1.000 leden dagelijks wordt gewaardeerd.

Chainlink werkt als een tolk voor smart contracts op de blockchain. Het helpt deze contracten om veilig te ‘praten’ met externe informatiebronnen, zoals databanken of betaalsystemen. Zo kunnen deze smart contracts informatie van buiten de blockchain gebruiken.

Houd er rekening mee dat dit géén financieel advies is, maar een weergave van de handelsstrategieën en inzichten van onze analisten.

Nieuwe instapkansen voor chainlink (LINK)

De wereld van crypto is altijd in beweging en prijzen net zo vaak dalen als stijgen. Maak je geen zorgen: zelfs als de waarde van een cryptovaluta daalt, ontstaan er nieuwe mogelijkheden om te profiteren. Onze experts geloven dat LINK binnenkort een daling kan maken waardoor een nieuw instapmoment ontstaat. Blijf lezen voor de laatste analyse van onze experts:

“LINK volgt een interessant pad. We anticiperen op een daling tot de grijze zone rond $5,36. Dit lijkt de plek waar de eerste wave, wave A, van een ABC Elliott Wave patroon zijn voltooiing zal vinden.

Wat volgt is een anticipatie op een opwaartse omkeer in de vorm van de zogenaamde wave B. Het exacte hoogtepunt van deze opwaartse wave is vooralsnog niet met zekerheid vast te stellen, maar dat is voor ons van ondergeschikt belang. Onze echte interesse wordt namelijk pas gewekt zodra we dichterbij de groene koopzone rond de $4,28 komen. Hier liggen de kansen die we scherp in het vizier houden.

Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden.”

Deze analyse is op 8 september met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

 

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel Kersting maakt sinds april 2019 deel uit van Crypto Insiders. Via cryptodienstverlener SATOS kwam hij in contact met het platform. Hij heeft financial services management gestudeerd aan de HvA en naast zijn werk als Compliance Officer voor een cryptocurrency exchange, schrijft hij dagelijks Premium analyses voor Crypto Insiders. Wessels interesse in cryptocurrency komt voort uit zijn financiële achtergrond en passie voor beleggen en handelen. Hij heeft meegeholpen aan het opzetten van de Discord omgeving van Crypto Insiders en is gespecialiseerd in technische analyse.

Net binnen
Trending
Hoe $3000 in Bitcoin deze man miljonair maakte en zijn droom vervulde
Hoe $3000 in Bitcoin deze man miljonair maakte en zijn droom vervulde
'Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren'
‘Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren’
El precio del Bitcoin se dispara, pero China ensombrece los mercados
Bitcoin-verbod China wankelt, geruchtenmolen op volle toeren
XRP stijgt 40% in
XRP en memecoins dalen flink, wat is er aan de hand?
Waarom Bitcoin komende dinsdag weer volatiel kan worden
Waarom Bitcoin komende dinsdag weer volatiel kan worden
Advertentie
Advertentie