Wessel Kersting Wessel Kersting
11/09/2023 12:45 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 09/10/2023 13:50

Crypto insiders: Elliott Wave patroon voorspelt koerstrend

Geen onderdeel…
Top crypto handelaren lekken nieuwe koersvoorspelling

Foto: Arsenii Palivoda/Shutterstock

In dit artikel presenteren we een uitgebreide analyse van litecoin (LTC), rechtstreeks uit onze unieke Premium omgeving. Wat onze Premium omgeving bijzonder maakt, is dat niet alleen onze eigen analisten hun inzichten delen, maar ook onze leden actief bijdragen. Deze leden, die hebben geprofiteerd van de vele educatieve content en webinars aangeboden door onze analisten, passen de technieken toe die ze hebben geleerd en delen hun analyses met de community.

De analyse die je zo gaat lezen, is een prachtig voorbeeld van hoe onze leden hun opgedane kennis in de praktijk brengen. Het is een blijvend testament van de waarde die onze Premium omgeving biedt.

Nieuwe instapkansen voor litecoin (LTC)

De wereld van crypto is altijd in beweging en prijzen kunnen net zo vaak dalen als stijgen. Maak je geen zorgen: zelfs als de waarde van een cryptovaluta daalt, ontstaan er nieuwe mogelijkheden om te profiteren. Een van onze leden verwacht dat LTC binnenkort een daling kan maken waardoor een nieuw instapmoment ontstaat. Blijf lezen voor een samenvatting van zijn analyse:

“Uit mijn analyse blijkt dat we momenteel midden in een impulsieve neerwaartse beweging verkeren. Wat ik concreet voor me zie, is een ontvouwend 12345 Elliott Wave patroon, waarbij we aan de vooravond staan van de laatste neerwaartse wave.

Mijn voorspelling is dat deze vijfde wave uiteindelijk zal eindigen tussen de $45 en $51. Deze zone is voor mij het ideale instapmoment voor LTC, aangezien ik na deze daling een opleving van de koers voorzie. Desondanks hanteren we een strikte grens; een koers die daalt onder de $40 zou mijn analyse ongeldig maken.”

Deze analyse is op 3 september in de Premium omgeving gedeeld door Kian van Gend

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Grote cryptowet aangenomen in VS, 'enorme verschuiving voor crypto'
Grote cryptowet aangenomen in VS, ‘enorme verschuiving voor crypto’
Advertentie

Trending Geen onderdeel van een categorie nieuws

SEC voorzitter trollt crypto gebruikers
5 personen beslissen over de komst van Ethereum ETF’s
Advertentie