Wessel Kersting Wessel Kersting
11/09/2023 12:45 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 09/10/2023 13:50

Crypto insiders: Elliott Wave patroon voorspelt koerstrend

Geen onderdeel…
Top crypto handelaren lekken nieuwe koersvoorspelling

Foto: Arsenii Palivoda/Shutterstock

In dit artikel presenteren we een uitgebreide analyse van litecoin (LTC), rechtstreeks uit onze unieke Premium omgeving. Wat onze Premium omgeving bijzonder maakt, is dat niet alleen onze eigen analisten hun inzichten delen, maar ook onze leden actief bijdragen. Deze leden, die hebben geprofiteerd van de vele educatieve content en webinars aangeboden door onze analisten, passen de technieken toe die ze hebben geleerd en delen hun analyses met de community.

De analyse die je zo gaat lezen, is een prachtig voorbeeld van hoe onze leden hun opgedane kennis in de praktijk brengen. Het is een blijvend testament van de waarde die onze Premium omgeving biedt.

Nieuwe instapkansen voor litecoin (LTC)

De wereld van crypto is altijd in beweging en prijzen kunnen net zo vaak dalen als stijgen. Maak je geen zorgen: zelfs als de waarde van een cryptovaluta daalt, ontstaan er nieuwe mogelijkheden om te profiteren. Een van onze leden verwacht dat LTC binnenkort een daling kan maken waardoor een nieuw instapmoment ontstaat. Blijf lezen voor een samenvatting van zijn analyse:

“Uit mijn analyse blijkt dat we momenteel midden in een impulsieve neerwaartse beweging verkeren. Wat ik concreet voor me zie, is een ontvouwend 12345 Elliott Wave patroon, waarbij we aan de vooravond staan van de laatste neerwaartse wave.

Mijn voorspelling is dat deze vijfde wave uiteindelijk zal eindigen tussen de $45 en $51. Deze zone is voor mij het ideale instapmoment voor LTC, aangezien ik na deze daling een opleving van de koers voorzie. Desondanks hanteren we een strikte grens; een koers die daalt onder de $40 zou mijn analyse ongeldig maken.”

Deze analyse is op 3 september in de Premium omgeving gedeeld door Kian van Gend

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel Kersting maakt sinds april 2019 deel uit van Crypto Insiders. Via cryptodienstverlener SATOS kwam hij in contact met het platform. Hij heeft financial services management gestudeerd aan de HvA en naast zijn werk als Compliance Officer voor een cryptocurrency exchange, schrijft hij dagelijks Premium analyses voor Crypto Insiders. Wessels interesse in cryptocurrency komt voort uit zijn financiële achtergrond en passie voor beleggen en handelen. Hij heeft meegeholpen aan het opzetten van de Discord omgeving van Crypto Insiders en is gespecialiseerd in technische analyse.

Net binnen
Trending
Grootste Bitcoin crash ooit komt eraan, zegt auteur Rich Dad Poor Dad
Grootste Bitcoin crash ooit komt eraan, zegt auteur Rich Dad Poor Dad
Solana memecoin stijgt als een raket door promotie van Lionel Messi
Solana memecoin stijgt als een raket door promotie van Lionel Messi
Memecoin-oprichter in tranen, crypto koers crasht 90% tijdens livestream
Bitcoin’s zware correctie: Lange termijn investeerders veranderen strategie
Toch een recessie in Amerika? De gevolgen voor Bitcoin
Toch een recessie in Amerika? De gevolgen voor Bitcoin
Waarom dalen PEPE, Floki en Dogwifhat harder dan bitcoin?
AI voorspelt: Deze memecoins exploderen bij bitcoin koers van $100.000
Advertentie
Advertentie