Wessel Kersting Wessel Kersting
07/09/2023 16:00 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 09/10/2023 13:51

Crypto parel op rand van uitbraak: 80% stijging in zicht

Geen onderdeel…
Crypto parel op rand van uitbraak: 80% stijging in zicht

Foto: G-Stock Studio/Shutterstock

In dit artikel duiken we diep in een gedetailleerde analyse van VeChain (VET), rechtstreeks afkomstig uit onze exclusieve Premium omgeving voor leden. Bezit jij nog geen VET? Lees dan snel verder! Onze analisten delen namelijk hun handelsplan, en ook jij kan hier nog je voordeel uit halen. Wekelijks zetten deze experts hun expertise in om meer dan 20 cryptomunten onder de loep te nemen, en delen ze hun persoonlijke handelsplannen meer dan 1.000 leden die er dagelijks gebruik van maken.

VeChain onderscheidt zich als een blockchain-platform dat specifiek is ontworpen om supply chain management te verbeteren. Door gebruik te maken van unieke identificatietechnologieën kunnen bedrijven de authenticiteit, kwaliteit, en traceerbaarheid van hun producten waarborgen.

Let wel, dit is géén financieel advies, maar een kijkje in de handelsplannen van onze deskundige analisten.

Nieuwe instapkansen voor VeChain (VET)

De wereld van crypto is altijd in beweging en prijzen kunnen net zo vaak dalen als stijgen. Maak je geen zorgen: zelfs als de waarde van een cryptovaluta daalt, ontstaan er nieuwe mogelijkheden om te profiteren. Onze experts geloven dat VET binnenkort een daling kan maken waardoor een nieuw instapmoment ontstaat. Blijf lezen voor de laatste analyse van onze experts:

“VET heeft vooralsnog niet de gewenste stijging vanuit de groene box getoond. Een duidelijke indicatie hiervan is de afwijzing van VET uit de grijze zone rond de $0,017. Deze specifieke zone was cruciaal voor ons om met vertrouwen naar hogere koersen te kunnen kijken.

Door deze ontwikkelingen bereiden we ons voor op een mogelijke korte daling richting de nieuwe groene zone die ligt tussen de $0,013 en $0,014. Dit hoeft echter geen reden tot paniek te zijn. Integendeel, het geeft ons de kans om onze positie tegen een nog gunstigere prijs uit te breiden.

Uiteindelijk houden we vast aan onze langetermijnvisie waarbij we een koers verwachten richting de $0,22 en $0,24, wat neerkomt op een stijging van zo’n 80% vanaf de tweede groene zone.

Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden.”

Deze analyse is op 7 september met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
student verdient miljoenen ongeluk bij geluk student
Student werd in één oogwenk cryptomiljonair, “geluk bij een ongeluk”
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Advertentie

Trending Geen onderdeel van een categorie nieuws

SEC voorzitter trollt crypto gebruikers
5 personen beslissen over de komst van Ethereum ETF’s
Advertentie