Wessel Kersting Wessel Kersting
25/09/2023 14:45 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 08/10/2023 21:02

Crypto specialisten zien opvallend Elliott Wave koerspatroon

In dit artikel onthullen we een diepgaande analyse van solana (SOL), rechtstreeks uit onze exclusieve Premium omgeving voor leden. Bezit je nog geen SOL in je portfolio? Dat zou zomaar eens in jouw voordeel kunnen werken! Dit is dé kans om je te verdiepen in een cryptomunt waar je wellicht nog niet mee bekend bent. Onze analisten, voorzien van een haarscherpe visie op de markt, onderzoeken wekelijks meer dan 20 cryptomunten en delen hun persoonlijke handelsplannen met meer dan 1.000 leden.

Solana is een blockchain-platform dat zich onderscheidt met zijn ongelooflijke snelheid en lage transactiekosten. Het maakt gebruik van een uniek consensusmechanisme genaamd Proof of History, wat het een van de snelste netwerken in de crypto-sector maakt.

Let op, dit is géén financieel advies, maar slechts een reflectie van de handelsplannen van onze analisten.

🚀 Nederlandse exchange viert aankomende bullmarkt: iedereen €10,- gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Technische analyse solana (SOL)

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs een nieuwe analyse van Solana gepresenteerd in de Premium omgeving. Hierin deelden zij het volgende:

“Onze vooruitzichten voor SOL blijven vooralsnog bearish. De huidige marktdynamiek en de vorming van een duidelijk 12345 Elliott Wave patroon suggereren een aanhoudende druk richting het zuiden. Dit patroon geeft ons op dit moment geen reden om een bullish scenario te overwegen.

Sterker nog, op basis van onze analyse anticiperen we een daling richting de blauwe zone op de grafiek, die zich situeert tussen de $4 en $8. Of dit het punt zal zijn waar we een trendommekeer mogen verwachten, blijft nog enigszins speculatief.

Om die reden hebben we gekozen voor een blauwe zone, in plaats van een groene koopzone, als potentieel keerpunt.”

Deze analyse is op 24 september met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden. Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar.

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Crypto houders opgelet: belastingdienst gretig met aanslagen
Crypto houders opgelet: Belastingdienst gretig met aanslagen
bitpanda-crypto-exchange-bitvavo
Grote crypto exchange sluit per 1 februari de deuren in Nederland
Advertentie
Advertentie