Wessel Kersting Wessel Kersting
19/09/2023 13:00 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 09/10/2023 13:49

Crypto stijging aanstaande? Onderzoeker merkt iets bijzonders op

Geen onderdeel…
Spannend: Houd deze crypto in de gaten, uitbraak nabij

Foto: Sittipong Phokawattana/Shutterstock

In dit artikel presenteren we je een diepgaande analyse van litecoin (LTC) vanuit onze exclusieve Premium omgeving voor leden. Heb je nog geen LTC in je portfolio? Dan zit je op de voorste rij voor deze spannende inzichten! Onze analisten bekijken wekelijks 20+ cryptomunten en delen hun handelsplannen met ruim 1.000 leden.

Litecoin, soms het ‘zilver’ van de crypto-wereld genoemd, is een van de pioniers op het gebied van digitale valuta. Met zijn snellere transacties en een ander hashing-algoritme dan Bitcoin, blijft het een favoriete keuze voor velen.

Let wel, dit is géén financieel advies, maar een blik op de handelsstrategieën van onze analisten.

Technische analyse litecoin (LTC) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs weer een nieuwe analyse voor LTC gedeeld in de Premium omgeving. Hierin gaven zij het volgende aan:

“Wij blijven vooralsnog bij onze voorspelling voor litecoin. We vermoeden dat LTC de bodem heeft bereikt. De koers lijkt de tweede wave van het 12345 Elliott Wave patroon te hebben afgerond, wat wijst op de start van een opwaartse trend. Hoewel we voorzichtig bullish worden, moeten we nog even geduld hebben en de confirmatie afwachten.

Een belangrijke weerstand ligt bij de $70 pivotlijn; een doorbraak van deze grens zou een bullish trend bevestigen. Het zou echter slecht nieuws zijn als LTC onder de $39,8 duikt.”

Deze analyse is op 18 september met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in onze premium omgeving voor leden. Hier krijg je bovendien toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar.

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel Kersting maakt sinds april 2019 deel uit van Crypto Insiders. Via cryptodienstverlener SATOS kwam hij in contact met het platform. Hij heeft financial services management gestudeerd aan de HvA en naast zijn werk als Compliance Officer voor een cryptocurrency exchange, schrijft hij dagelijks Premium analyses voor Crypto Insiders. Wessels interesse in cryptocurrency komt voort uit zijn financiële achtergrond en passie voor beleggen en handelen. Hij heeft meegeholpen aan het opzetten van de Discord omgeving van Crypto Insiders en is gespecialiseerd in technische analyse.

Net binnen
Trending
Duitsland bijna klaar met Bitcoin dump: minder dan 20% blijft over
Duitsland dumpt 435 miljoen aan bitcoin, parlementslid slaat alarm
Bitcoin en aandelen onderuit, ondanks positief inflatierapport
Waarom komende donderdag alles kan bepalen voor Bitcoin in 2024
Grootste Bitcoin crash ooit komt eraan, zegt auteur Rich Dad Poor Dad
Grootste Bitcoin crash ooit komt eraan, zegt auteur Rich Dad Poor Dad
Duitsland bijna klaar met Bitcoin dump: minder dan 20% blijft over
3 redenen waarom de bitcoin koers al dagen daalt
Solana memecoin stijgt als een raket door promotie van Lionel Messi
Solana memecoin stijgt als een raket door promotie van Lionel Messi
Advertentie
Advertentie