Wessel Kersting Wessel Kersting
26/09/2023 16:30 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 26/09/2023 16:30

Crypto trade alert: 85% koersstijging verwacht

In dit artikel delen we een grondige analyse van litecoin (LTC), afkomstig uit onze exclusieve Premium omgeving voor leden. Nog geen LTC in je bezit? Dan is dit jouw kans om diepgaande inzichten te verkrijgen voordat je de sprong overweegt. Onze analisten, met hun scherpe blik op de markt, onderzoeken wekelijks meer dan 20 cryptomunten en delen hun persoonlijke handelsplannen met onze leden, die dagelijks door meer dan 1.000 leden worden geraadpleegd.

Litecoin is een gedecentraliseerde digitale munteenheid, ontworpen voor snelle en goedkope transacties, en wordt vaak gezien als een ‘lichter’ alternatief voor Bitcoin.

Let op, dit is géén financieel advies, maar een deel van de handelsplannen van onze analisten.

🚀 Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIB miljonair; pak jouw gratis 1.500.000 SHIB
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Technische analyse litecoin (LTC) koers

De analisten van Crypto Insiders deelden onlangs het volgende over de LTC koers in de Premium omgeving:

“LTC blijft momenteel hangen in de blauwe steunzone tussen de $50 en $67. Deze stagnatie bevestigt hoe cruciaal deze zone is, precies zoals we hadden voorzien.

Ondanks de huidige terughoudendheid in de markt en de ongunstige macro-economische omstandigheden, behouden we een voorzichtige optimistische blik.

We anticiperen op een stijging die LTC in de middellange termijn richting de $120 kan brengen. Dat zou een stijging van 87,5% zijn vanaf de huidige prijs.

Door de onzekere omstandigheden kiezen we er echter voor om deze zone nog niet groen te kleuren en eerst af te wachten hoe de markt reageert. We behouden daarom een strak invalidatielevel.”

Deze analyse is op 24 september met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden. Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
eddy-crypto-miljonair-tiener
Crypto-miljonair Eddy begon met €93 op 15-jarige leeftijd
Advertisement
Advertisement