Wessel Kersting Wessel Kersting
05/09/2023 07:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 09/10/2023 13:51

Ethereum koers alert: experts willen hier instappen

Geen onderdeel…
Ethereum koers analyse voor slimme handelaren

Foto: Alexandru Nika/Shutterstock

In dit artikel belichten we een recente analyse van ethereum (ETH), direct uit onze exclusieve Premium omgeving voor leden. Onze analisten, die de crypto-markt nauwlettend in de gaten houden, delen wekelijks inzichten in meer dan 20 verschillende cryptocurrencies en verstrekken hun persoonlijke handelsplannen, wat dagelijks door meer dan 1.000 leden wordt geraadpleegd. Let op: deze analyse dient niet als financieel advies maar biedt een inzicht in de strategieën en meningen van onze analisten.

📈 Nederlanders op Bitvavo of Bybit slaan jackpot: 135% in 6 maanden door Nederlandse AI-trading start-up 🚀
  • Advertentie
  • Diamond Pigs

Technische analyse ethereum (ETH) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben in de Premium omgeving weer een nieuwe ETH analyse gedeeld. Zij zeiden onlangs het volgende over de ETH koers:

“ETH blijkt zich vooralsnog keurig aan ons vooraf uitgestippelde plan te houden. De groene koopzone rond de $1.500 heeft de koers al even aangetikt, maar wij zijn ervan overtuigd dat we hier nog niet klaar zijn; een herhaling lijkt in het verschiet.

Momenteel zitten we midden in een neerwaartse trend en onze analyse wijst erop dat deze trend zich nog even voortzet. Echter, na deze tijdelijke dip voorzien wij een sterke opleving. Het eerste doel? Het breken van de dynamische neerwaartse trendlijn, herkenbaar aan de stippellijn, om vervolgens nieuwe hoogtes op te zoeken. Het wordt dus een boeiende tijd voor ETH-holders!

Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden.”

Deze analyse is op 4 september met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel Kersting maakt sinds april 2019 deel uit van Crypto Insiders. Via cryptodienstverlener SATOS kwam hij in contact met het platform. Hij heeft financial services management gestudeerd aan de HvA en naast zijn werk als Compliance Officer voor een cryptocurrency exchange, schrijft hij dagelijks Premium analyses voor Crypto Insiders. Wessels interesse in cryptocurrency komt voort uit zijn financiële achtergrond en passie voor beleggen en handelen. Hij heeft meegeholpen aan het opzetten van de Discord omgeving van Crypto Insiders en is gespecialiseerd in technische analyse.

Net binnen
Trending
Hoe $3000 in Bitcoin deze man miljonair maakte en zijn droom vervulde
Hoe $3000 in Bitcoin deze man miljonair maakte en zijn droom vervulde
'Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren'
‘Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren’
El precio del Bitcoin se dispara, pero China ensombrece los mercados
Bitcoin-verbod China wankelt, geruchtenmolen op volle toeren
XRP stijgt 40% in
XRP en memecoins dalen flink, wat is er aan de hand?
Waarom Bitcoin komende dinsdag weer volatiel kan worden
Waarom Bitcoin komende dinsdag weer volatiel kan worden
Advertentie
Advertentie