Wessel Kersting Wessel Kersting
22/08/2023 06:38 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 15/09/2023 15:06

Ethereum koers update: houd deze niveaus in de gaten

Geen onderdeel…
Top crypto handelaren lekken nieuwe koersvoorspelling

Foto: Arsenii Palivoda/Shutterstock

In dit artikel duiken we dieper in een recente analyse van ethereum (ETH) uit onze exclusieve Premium omgeving voor leden. Onze analisten delen hier wekelijks meer dan 20 technische analyses, welke dagelijks door ruim 1.000 leden worden geraadpleegd. Mocht je ETH nog niet in je bezit hebben, dan is deze analyse nog steeds bijzonder waardevol.

Recent is er speculatie rondom een Ethereum futures ETF, met meerdere aanvragen door financiële spelers zoals Volatility Shares en Bitwise. Mocht dit ETF goedgekeurd worden, dan zou dit kunnen impliceren dat ethereum als ‘commodity’ wordt gezien, vergelijkbaar met goud of bitcoin, en onder het toezicht van de CFTC valt in plaats van de SEC. Een belangrijke ontwikkeling voor crypto-erkenning.

Nieuwe instapkansen voor ethereum (ETH)

De wereld van cryptocurrency is altijd in beweging en prijzen kunnen net zo vaak dalen als ze stijgen. Maak je geen zorgen: zelfs als de waarde van een cryptovaluta daalt, ontstaan er nieuwe mogelijkheden om te profiteren. Onze experts geloven dat ETH binnenkort een daling kan maken waardoor een nieuw instapmoment ontstaat. Blijf lezen voor de laatste analyse van onze experts:

“Ondanks de recente scherpe daling in de koers van ETH, blijft het vooruitzicht bullish. Uit onze analyse blijkt dat de koers momenteel een wave 2 vormt binnen een 12345 Elliott Wave-patroon. Dit is gebaseerd op het feit dat de koers nauwkeurig de 100% Fibonacci-zone heeft geraakt. Dit stelde ons in staat om op deze locatie een groene koopzone te definiëren.

Mocht je deze aankoopkans gemist hebben, raak dan niet ontmoedigd. We voorzien namelijk nog een lichte daling die deze zone opnieuw zal aantikken. Na deze korte terugval, anticiperen we op een sterke opwaartse beweging van de koers.

Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden.”

Deze analyse is op 20 augustus met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Crypto houders opgelet: belastingdienst gretig met aanslagen
Crypto houders opgelet: Belastingdienst gretig met aanslagen
bitpanda-crypto-exchange-bitvavo
Grote crypto exchange sluit per 1 februari de deuren in Nederland
Advertentie
Advertentie