Wessel Kersting Wessel Kersting
23/09/2023 08:11 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 09/10/2023 13:49

Ethereum koers wankel, expert merkt iets bijzonders op

Geen onderdeel…
Ethereum koers analyse voor slimme handelaren

Foto: Alexandru Nika/Shutterstock

In dit artikel duiken we diep in een uitgebreide analyse van ethereum (ETH), rechtstreeks afkomstig uit onze populaire Premium omgeving voor leden. Onze toegewijde analisten verkennen continu de markt, identificeren trends en delen hun kennis. Wekelijks bespreken zij meer dan 20 verschillende cryptomunten en delen hun persoonlijke handelsplannen, een bron die dagelijks door meer dan 1.000 van onze leden wordt geraadpleegd.

Na de overgang van Ethereum naar proof of stake vorig jaar, noteerde het netwerk maandelijkse winsten in netwerkopbrengsten. Deze maand ziet het Ethereum netwerk echter een verlies, gelinkt aan verminderde netwerkactiviteit. Gaat dit ook invloed hebben op de koers van ETH?

Belangrijk om te benadrukken: dit artikel bevat géén financieel advies, maar geeft slechts inzicht in de handelsplannen en -strategieën van onze deskundige analisten.

Technische analyse ethereum (ETH) koers

Het team van Crypto Insiders heeft zich onlangs opnieuw verdiept in de ethereum koers. Premium leden kregen recent de onderstaande ETH analyse voorgeschoteld:

“ETH heeft zich de afgelopen weken opmerkelijk stabiel gehouden. Hoewel de koers reeds onze groene koopzone, die tussen de $1.250 en $1.484 ligt, heeft aangeraakt, verwachten we opnieuw een test van dit niveau.

Dit zal voor ons het ideale moment zijn om een extra instappunt te zoeken. Ondanks de huidige marktdynamiek, blijft onze langetermijnvisie voor ETH onverminderd bullish.”

Deze analyse is op 19 september met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden. Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Shiba Inu knalt cryptomarkt voorbij na positief nieuws
Nieuwe crypto schiet 590% omhoog in minuten – handelaren verrast
Advertentie
Advertentie