Wessel Kersting Wessel Kersting
05/09/2023 13:45 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 09/10/2023 13:51

Gelekt: handelsstrategie van top crypto experts

Geen onderdeel…
Gelekt: handelsstrategie van top crypto experts

Foto: Ground Picture/Shutterstock

In dit artikel nemen we een diepgaande analyse door van avalanche (AVAX), rechtstreeks afkomstig uit onze exclusieve Premium omgeving voor leden. Zit AVAX niet in je portfolio? Dan heb jij geluk. Deze analyse biedt een schat aan informatie waarmee jij jouw tradeplan kunt verscherpen, omdat onze analisten onophoudelijk de markt monitoren. Elke week zetten onze deskundige analisten hun expertise in om meer dan 20 cryptomunten onder de loep te nemen en delen hun handelsplannen, waar dagelijks meer dan 1.000 leden hun voordeel mee doen.

Avalanche profileert zich als een hoogwaardig platform dat zich richt op het oplossen van schaalbaarheidsproblemen binnen blockchain-netwerken. Het biedt lage transactiekosten, snelle afhandelingstijden en is robuust genoeg om een diversiteit aan aangepaste blockchains en gedecentraliseerde applicaties te ondersteunen.

Let wel, dit vormt géén financieel advies, maar is slechts een inkijk in de handelsplannen van onze analisten.

5 personen beslissen over de komst van Ethereum ETF’s
5 personen beslissen over de komst van Ethereum ETF's

Technische analyse avalanche (AVAX) koers

De analyse van AVAX heeft in de Premium omgeving onlangs weer een nieuwe update gekregen. De analisten lieten het volgende weten aan alle leden:

“AVAX is zeker een cryptomunt om in het vizier te houden. Wat meteen opvalt, is dat deze zich beweegt richting de blauwe supportzone die zich uitstrekt tussen de $6,31 en $8,41. Deze zone kan zich zelfs verder uitrekken tot de 161,8% Fibonacci-markering op de $2,98.

Wat dit gebied extra intrigerend maakt, is de aanwezigheid van de onderste steunlijn van het neerwaartse driehoek patroon die er als een schild overheen ligt. Een cruciaal moment dient zich aan zodra deze lijn dreigt te breken.

Mochten we deze steunlijn breken, dan anticiperen wij op een storm van stop-loss orders. Dit zou de stabiliteit van de blauwe steunzone flink op de proef kunnen stellen. Daarna ligt een flinke stijging in het verschiet. Boeiende tijden voor AVAX!

Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden.”

Deze analyse is op 4 september met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
student verdient miljoenen ongeluk bij geluk student
Student werd in één oogwenk cryptomiljonair, “geluk bij een ongeluk”
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Advertentie

Trending Geen onderdeel van een categorie nieuws

SEC voorzitter trollt crypto gebruikers
5 personen beslissen over de komst van Ethereum ETF’s
Advertentie