Wessel Kersting Wessel Kersting
14/09/2023 09:00 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 09/10/2023 13:50

Handelaren opgelet: dit crypto juweeltje betreedt kritieke zone

Geen onderdeel…
Handelaren opgelet: dit crypto juweeltje betreedt kritieke zone

Foto: SmartPhotoLab/Shutterstock

In dit artikel presenteren we een diepgaande analyse van cosmos (ATOM), rechtstreeks uit onze exclusieve Premium omgeving voor leden. Nog geen ATOM in je bezit? Dat zou zomaar in je voordeel kunnen werken! Deze analyse is een gouden kans om nieuwe mogelijkheden te ontdekken, omdat onze analisten altijd op de uitkijk staan naar opvallende markttrends en hun inzichten delen. Elke week analyseren onze experts meer dan 20 cryptomunten en delen hun handelsplannen, dagelijks geraadpleegd door ruim 1.000 leden.

Cosmos staat bekend als het ‘internet der blockchains’, en streeft ernaar verschillende blockchains soepel en naadloos met elkaar te laten communiceren. Het Cosmos-netwerk fungeert als een ruggengraat die de communicatie tussen diverse blockchains faciliteert, en creëert zodoende een ecosysteem waarin samenwerking en interoperabiliteit centraal staan.

Let wel, dit is géén financieel advies, maar slechts een kijkje in de handelsplannen van onze deskundige analisten.

📈 Nederlanders op Bitvavo of Bybit slaan jackpot: 135% in 6 maanden door Nederlandse AI-trading start-up 🚀
  • Advertentie
  • Diamond Pigs

Technische analyse cosmos (ATOM) koers

Onlangs deelden de analisten van Crypto Insiders een nieuwe analyse voor ATOM in de Premium omgeving. Zij zeiden hierin het volgende:

“ATOM bevindt zich op een kritiek punt, precies op de cruciale supportlijn rond de $6,60. Deze regio valt samen met onze groene koopzone, waarin wij al proactief een kooppositie hebben ingenomen.

We zijn namelijk optimistisch en anticiperen op een flinke stijging in de nabije toekomst. De komende dagen zullen doorslaggevend zijn voor ATOM: hier moet de koers namelijk besluiten zijn opwaartse beweging voort te zetten of een daling in te zetten richting de invalidatiegrens van $5,57.

Gezien de hoge inzet en de potentie van ATOM, zullen we de ontwikkelingen zeer nauwlettend volgen in onze Premium omgeving. Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden.”

Deze analyse is op 11 september met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel Kersting maakt sinds april 2019 deel uit van Crypto Insiders. Via cryptodienstverlener SATOS kwam hij in contact met het platform. Hij heeft financial services management gestudeerd aan de HvA en naast zijn werk als Compliance Officer voor een cryptocurrency exchange, schrijft hij dagelijks Premium analyses voor Crypto Insiders. Wessels interesse in cryptocurrency komt voort uit zijn financiële achtergrond en passie voor beleggen en handelen. Hij heeft meegeholpen aan het opzetten van de Discord omgeving van Crypto Insiders en is gespecialiseerd in technische analyse.

Net binnen
Trending
Hoe $3000 in Bitcoin deze man miljonair maakte en zijn droom vervulde
Hoe $3000 in Bitcoin deze man miljonair maakte en zijn droom vervulde
'Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren'
‘Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren’
El precio del Bitcoin se dispara, pero China ensombrece los mercados
Bitcoin-verbod China wankelt, geruchtenmolen op volle toeren
XRP stijgt 40% in
XRP en memecoins dalen flink, wat is er aan de hand?
Waarom Bitcoin komende dinsdag weer volatiel kan worden
Waarom Bitcoin komende dinsdag weer volatiel kan worden
Advertentie
Advertentie