Wessel Kersting Wessel Kersting
23/08/2023 16:30 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 15/09/2023 15:16

Het moment is nu: crypto biedt nieuwe kans na flinke daling

Geen onderdeel…
Crypto voorspelling raak: experts zagen deze piek aankomen

Foto: Ground Picture/Shutterstock

In dit artikel presenteren we een diepgaande crypto-analyse van aave (AAVE), direct afkomstig uit onze exclusieve Premium omgeving voor leden. Heb je geen aave in je portfolio? Geen nood. Deze analyse biedt inzichten die waardevol zijn voor elke crypto-liefhebber. Onze analisten, met een constante focus op marktbewegingen, onderzoeken wekelijks meer dan 20 verschillende cryptomunten en delen hun individuele handelsplannen met onze gemeenschap, een bron die dagelijks door meer dan 1.000 leden wordt geraadpleegd.

Aave is een koploper in ‘DeFi’, wat staat voor decentralized finance. Het stelt gebruikers in staat om geld te lenen en uit te lenen op de Ethereum blockchain, zonder een bank. Met Aave vinden deze acties plaats via automatische programma’s, genaamd smart contracts. Onthoud: dit is een kijkje in de overwegingen van onze analisten, niet financieel advies.

Technische analyse aave (AAVE) koers

In de Premium omgeving hebben de analisten van Crypto Insiders onlangs een nieuwe analyse gedeeld voor AAVE. Hierin gaven zij het volgende aan:

“AAVE heeft niet de snelle stijging laten zien waarop we hadden gehoopt. Het lijkt erop dat de munt nu een adempauze neemt, maar dit biedt wel een nieuwe kans. We kunnen nu AAVE toevoegen aan onze portefeuille tegen een aantrekkelijk tarief, mede dankzij een nieuwe koopzone die ligt tussen de $51 en $55. 

In deze specifieke zone voorzien we een aanzienlijk steunniveau liggen en de potentie voor een koersommekeer. Hiermee zou de weg vrij kunnen zijn voor het betreden van de derde wave in een 12345 Elliott Wave patroon, die doorgaans krachtig van aard is. Voor nu is het plan duidelijk: nog even geduld hebben.

Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden.”

Deze analyse is op 20 augustus met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Advertentie
Advertentie