Wessel Kersting Wessel Kersting
13/09/2023 07:02 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 09/10/2023 13:50

Houd vast: deze crypto kan volgens experts 115% stijgen

Geen onderdeel…
Crypto insiders leggen uit waarom AVAX hard kan stijgen

Foto: seewhatmitchsee/Shutterstock

In dit artikel onthullen we een diepgaande analyse van aave (AAVE), direct vanuit onze exclusieve Premium omgeving voor leden. Nog geen AAVE in je bezit? Dan zit je hier perfect! Onze analisten spotten continu marktbewegingen en delen wekelijks analyses van ruim 20 cryptomunten, wat dagelijks door meer dan 1.000 leden wordt gebruikt.

Aave is een toonaangevend DeFi platform dat gebruikers in staat stelt om cryptovaluta te lenen en uit te lenen, allemaal in een open en transparant ecosysteem. Dit maakt het een essentieel onderdeel van de bloeiende DeFi-sector.

Zoals altijd, dit is géén financieel advies, maar een inkijkje in de handelsplannen van onze deskundige analisten.

Technische analyse AAVE koers

De analisten van Crypto Insiders zijn weer hard bezig geweest en hebben onlangs een nieuwe AAVE analyse gedeeld in de Premium omgeving. Zij zeggen hier het volgende over:

“AAVE blijft indrukwekkend standhouden in de huidige markt. Ondanks dat onze invalidatiegrens, ingesteld om het risico te minimaliseren, gevaarlijk dichtbij kwam, is deze gelukkig niet doorbroken.

Een opvallende mijlpaal die we echter wel bereikt hebben, is de groene koopzone tussen de $51 en $55. Gezien deze ontwikkeling anticiperen we op een opwaartse trend. We voorzien een koersbeweging die AAVE mogelijk naar een niveau van rond de $116 zou kunnen stuwen, wat neerkomt op een potentiële groei van maar liefst 115%.

Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden.”

Deze analyse is op 11 september met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel Kersting maakt sinds april 2019 deel uit van Crypto Insiders. Via cryptodienstverlener SATOS kwam hij in contact met het platform. Hij heeft financial services management gestudeerd aan de HvA en naast zijn werk als Compliance Officer voor een cryptocurrency exchange, schrijft hij dagelijks Premium analyses voor Crypto Insiders. Wessels interesse in cryptocurrency komt voort uit zijn financiële achtergrond en passie voor beleggen en handelen. Hij heeft meegeholpen aan het opzetten van de Discord omgeving van Crypto Insiders en is gespecialiseerd in technische analyse.

Net binnen
Trending
Duitsland bijna klaar met Bitcoin dump: minder dan 20% blijft over
Duitsland dumpt 435 miljoen aan bitcoin, parlementslid slaat alarm
Bitcoin en aandelen onderuit, ondanks positief inflatierapport
Waarom komende donderdag alles kan bepalen voor Bitcoin in 2024
Grootste Bitcoin crash ooit komt eraan, zegt auteur Rich Dad Poor Dad
Grootste Bitcoin crash ooit komt eraan, zegt auteur Rich Dad Poor Dad
Duitsland bijna klaar met Bitcoin dump: minder dan 20% blijft over
3 redenen waarom de bitcoin koers al dagen daalt
Solana memecoin stijgt als een raket door promotie van Lionel Messi
Solana memecoin stijgt als een raket door promotie van Lionel Messi
Advertentie
Advertentie