Wessel Kersting Wessel Kersting
06/09/2023 13:00 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 09/10/2023 13:51

Insider info: Bekende crypto kan 200% stijgen

Geen onderdeel…
Crypto prijsvoorspelling: Experts verwachten 100% stijging

Foto: BEST-BACKGROUNDS/Shutterstock

In dit artikel delen we een doordachte crypto-analyse van cosmos (ATOM), direct vanuit onze exclusieve Premium omgeving voor leden. Zit ATOM niet in jouw portfolio? Dan is deze analyse ook perfect voor jou. Onze analisten, met een ongeëvenaarde kennis van de cryptomarkt, scannen wekelijks meer dan 20 cryptomunten en delen hun individuele handelsplannen met onze leden, iets waar dagelijks meer dan 1.000 leden naar uitkijken. Ook in deze analyse delen zij weer een unieke kans.

Cosmos staat bekend als ‘het internet der blockchains’, een netwerk dat verschillende blockchains met elkaar verbindt, waardoor ze kunnen samenwerken. Door deze interoperabiliteit kunnen verschillende blockchains informatie en tokens met elkaar uitwisselen zonder tussenpersonen.

Onthoud, dit is géén financieel advies, maar een inkijkje in de handelsplannen en analyses van onze experts.

5 personen beslissen over de komst van Ethereum ETF’s
5 personen beslissen over de komst van Ethereum ETF's

Technische analyse cosmos (ATOM) koers

De hoofdanalist van Crypto Insiders heeft onlangs weer een nieuwe ATOM grafiek gedeeld, waarin hij een mooie kans ziet. Hij zei hier het volgende over in de Premium omgeving:

“Atom zit in een interessante fase. De cryptomunt is bezig met een afdaling naar een cruciaal supportlevel en lijkt nu aan de rand van onze groene koopzone te staan, die zich tussen de $6,50 en $7 afspeelt.

Deze voorspelling lag in lijn met wat we hadden voorzien: een vormend AB=CD patroon dat de koers richting deze zone zou sturen, met het D-punt dat precies in dit gebied zou moeten landen. Dit patroon geeft ons het vertrouwen dat, na even in deze zone te hebben verkeerd, Atom zich opmaakt voor een flinke opwaartse sprong.

En waar denken we dan aan qua targets? Nou, houd je vast aan je stoel, want we mikken op niveaus tussen de $18 en $20 als eerste halteplaats. Dat zou een stijging van bijna 200% zijn. Blijf Atom dus zeker in de gaten houden!

Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden.”

Deze analyse is op 5 september met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
student verdient miljoenen ongeluk bij geluk student
Student werd in één oogwenk cryptomiljonair, “geluk bij een ongeluk”
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Advertentie

Trending Geen onderdeel van een categorie nieuws

SEC voorzitter trollt crypto gebruikers
5 personen beslissen over de komst van Ethereum ETF’s
Advertentie