Wessel Kersting Wessel Kersting
25/09/2023 17:35 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 09/10/2023 13:48

Lancering in zicht: Populaire crypto mikt op 100% stijging

Geen onderdeel…
Lancering in zicht: Populaire crypto mikt op 100% stijging

Foto: GH Studio/Shutterstock

In dit artikel bieden we een diepgaande analyse van polygon (MATIC), direct afkomstig uit onze leuke Premium omgeving voor leden. Nog geen MATIC in je bezit? Geweldig nieuws voor jou! Deze analyse kan namelijk dan in jouw voordeel werken! Onze analisten, uitgerust met een uitzonderlijke kennis van de markt, analyseren wekelijks meer dan 20 cryptomunten en delen hun persoonlijke handelsplannen met onze leden, een service waar dagelijks meer dan 1.000 leden gebruik van maken.

Polygon, voorheen bekend als Matic Network, is een multi-chain schalingsoplossing voor Ethereum. Het biedt een kader voor het bouwen en verbinden van Ethereum-compatibele blockchainnetwerken.

Let op, dit is géén financieel advies, maar een weerspiegeling van de handelsplannen van onze analisten.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen hier €10,- gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Technische analyse polygon (MATIC) koers

De analisten van Crypto Insiders viel onlangs op de MATIC grafiek wat interessants op en hebben dit direct met alle leden uit de Premium omgeving gedeeld. Zij zeiden het volgende:

“MATIC heeft onlangs onze aandacht getrokken, aangezien de koers zich precies heeft genesteld binnen onze blauwe steunzone, gelegen van $0,40 tot $0,50. Dit zijn interessante tijden; binnen deze bandbreedte zijn we namelijk alert op tekenen van een mogelijke trendommekeer.

Als onze analyse zich naar verwachting ontvouwt, dan zou een doelstelling van $1 op de korte termijn niet onrealistisch zijn. Dit zou een indrukwekkende stijging van ongeveer 100% betekenen. Het belooft een spannende periode te worden voor MATIC volgers.”

Deze analyse is op 24 sepember met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden. Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Crypto houders opgelet: belastingdienst gretig met aanslagen
Crypto houders opgelet: Belastingdienst gretig met aanslagen
bitpanda-crypto-exchange-bitvavo
Grote crypto exchange sluit per 1 februari de deuren in Nederland
Advertentie
Advertentie