Wessel Kersting Wessel Kersting
16/08/2023 06:36 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 15/09/2023 14:46

Let op: Ethereum experts delen nieuwe koersverwachtingen

Geen onderdeel…
Crypto insiders delen opvallende XRP prijsvoorspelling

Foto: Ground Picture/Shutterstock

In dit artikel delen we een recente, grondige crypto-analyse uit onze Premium omgeving voor leden. Elke week leveren onze analisten hier meer dan 20 technische analyses, die door meer dan 1.000 leden dagelijks worden gebruikt. Mocht je onderstaande cryptovaluta niet bezitten, niet getreurd, ook voor jou is deze analyse interessant.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen hier €10,- gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Technische analyse ethereum (ETH) koers

De koers van ethereum ziet er nog steeds zeer positief uit volgens de analisten van Crypto Insiders. Bij nader inzien verwachten zij echter toch eerst een kleine daling, legden ze onlangs als volgt uit aan Premium leden:

“In onze vorige analyse over ETH wezen we op een interessant 12345 Elliott Wave patroon, waarbij we dachten dat de derde wave aan het opstarten was. Echter, bij nadere inspectie lijkt het nu alsof we nog midden in het vormen van de innerwaves van wave 2 zitten. Dit kan betekenen dat de koers nog net iets verder daalt.

Dit is echter niet direct reden tot paniek. Na deze fase anticiperen we namelijk nog steeds op de wave 3, die ons omhoog moet brengen. We houden de $2.300 scherp in de gaten, maar we zijn zelfs optimistisch genoeg om hogere prijzen te verwachten.

Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden.”

Deze analyse is op 14 augustus met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Crypto houders opgelet: belastingdienst gretig met aanslagen
Crypto houders opgelet: Belastingdienst gretig met aanslagen
bitpanda-crypto-exchange-bitvavo
Grote crypto exchange sluit per 1 februari de deuren in Nederland
Advertentie
Advertentie