Wessel Kersting Wessel Kersting
12/09/2023 08:35 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 09/10/2023 13:50

Opgelet: Populaire crypto nadert cruciaal punt

Geen onderdeel…
Crypto specialisten zien opvallend Elliott Wave koerspatroon

Foto: Andy_3D/Shutterstock

In dit artikel delen we een diepgaande analyse van avalanche (AVAX), rechtstreeks uit onze exclusieve Premium omgeving voor leden. Heb je geen AVAX in je portfolio? Dan hebben we goed nieuws voor je! Ongeacht je huidige bezit, is deze analyse een schat aan informatie. Onze deskundige analisten, die hun vinger aan de pols van de markt houden, duiken wekelijks in meer dan 20 cryptomunten en delen hun persoonlijke handelsplannen met onze community, wat dagelijks door meer dan 1.000 leden wordt geraadpleegd.

Avalanche positioneert zich als een gedecentraliseerd platform dat zich toelegt op hoogwaardige en efficiënte blockchain-netwerken, en biedt een unieke benadering van schaalbaarheid en consensus binnen de crypto-wereld.

Let op, dit is géén financieel advies, maar een reflectie op de handelsplannen van onze analisten.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in mei gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Technische analyse avalanche (AVAX)

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs weer een grote hoeveelheid nieuwe analyses gedeeld in de Premium omgeving, waaronder een voor AVAX. Hierin zeiden zij het volgende:

“AVAX nadert een cruciale support zone rond de $8,98. We vermoeden dat hier in de buurt een keerpunt voor AVAX kan liggen, resulterend in een sterke koersbeweging omhoog. Het is momenteel echter nog onduidelijk hoe diep AVAX eerst de blauwe zone induikt door het sombere macro-economische klimaat en een mogelijke FTX dump. We kunnen daarom nog geen specifieke groene koopzone definiëren.

We blijven alert en monitoren AVAX nauwgezet. Ons doel? Een koers die ruim boven de $22 uitstijgt. Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden.”

Deze analyse is op 11 september met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Shiba Inu knalt cryptomarkt voorbij na positief nieuws
Nieuwe crypto schiet 590% omhoog in minuten – handelaren verrast
Advertentie

Trending Geen onderdeel van een categorie nieuws

SEC voorzitter trollt crypto gebruikers
5 personen beslissen over de komst van Ethereum ETF’s
Advertentie