Wessel Kersting Wessel Kersting
18/09/2023 14:00 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 09/10/2023 13:50

Opmerkelijk: Populaire crypto heeft voorspelbare koers

Geen onderdeel…
Opmerkelijk: Populaire crypto heeft voorspelbare koers

Foto: fizkes/Shutterstock

In dit artikel delen we een diepgaande analyse van cosmos (ATOM), rechtstreeks uit onze exclusieve Premium omgeving voor leden. Heb je geen ATOM in je portfolio? Dan is het jouw geluksdag! Deze analyse is namelijk perfect voor zowel doorgewinterde crypto-fanaten als nieuwkomers, dankzij de inzichten die onze scherpe analisten bieden. Elke week analyseren ze meer dan 20 cryptomunten en delen hun handelsplannen met ruim 1.000 leden.

Cosmos, ook bekend als het ‘internet der blockchains’, streeft ernaar om verschillende blockchains met elkaar te verbinden in een naadloos netwerk. Hierdoor kunnen ze onderling met elkaar communiceren en waarde uitwisselen zonder tussenpersonen.

Let op, dit is géén financieel advies, maar een deel van de handelsplannen van onze analisten.

5 personen beslissen over de komst van Ethereum ETF’s
5 personen beslissen over de komst van Ethereum ETF's

Technische analyse cosmos (ATOM) koers

De analisten zijn erg enthousiast over de vooruitgang van hun ATOM analyse, en hebben onlangs een nieuwe update gedeeld met alle Premium leden. Zij zeggen het volgende in hun ATOM update:

“Enkele weken geleden hebben we een gedetailleerde analyse gedeeld, en het is fascinerend om te zien hoe naadloos de koers die voorspelling heeft gevolgd. De precisie waarmee de groene koopzone werd bereikt, was werkelijk indrukwekkend.

Gedurende deze periode identificeerden we een harmonisch AB=CD patroon, en onze projecties gaven aan dat de bodem zich zou bevinden tussen de $5,57 en $6,50. In retrospectief heeft de koers deze zone feilloos geraakt en momenteel zien we het begin van een opwaartse trend.“

Voor een dieper inzicht, specifiek gericht op de korte termijn, hebben de analisten een aanvullende analyse van ATOM gepubliceerd in onze Premium omgeving. Hierin bieden zij een heldere blik op de huidige stand van zaken en hun verwachtingen voor de nabije toekomst.

Deze analyse is op 18 september met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Grote cryptowet aangenomen in VS, 'enorme verschuiving voor crypto'
Grote cryptowet aangenomen in VS, ‘enorme verschuiving voor crypto’
Advertentie

Trending Geen onderdeel van een categorie nieuws

SEC voorzitter trollt crypto gebruikers
5 personen beslissen over de komst van Ethereum ETF’s
Advertentie