Wessel Kersting Wessel Kersting
21/09/2023 07:00 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 09/10/2023 13:49

Populaire crypto daalt, experts leggen uit waarom

Geen onderdeel…
Populaire crypto daalt, experts leggen uit waarom

Foto: GH Studio/Shutterstock

In dit artikel onthullen we een doordachte analyse van Chainlink (LINK), direct uit onze begeerde Premium omgeving voor leden. Heb je nog geen LINK in je bezit? Fantastisch! Dit zou wel eens het perfecte moment kunnen zijn om je te verdiepen in de mogelijkheden van deze munt. Onze analisten analyseren wekelijks ruim 20 cryptomunten en delen hun handelsplannen met onze community, gewaardeerd door meer dan 1.000 dagelijkse leden.

Chainlink is als een tolk voor smart contracts op verschillende blockchains. Het helpt ze te ‘praten’ met informatie buiten hun eigen netwerk. Dit zorgt ervoor dat ontwikkelaars meer mogelijkheden hebben en toegang krijgen tot een veel extra informatie.

Vergeet niet, dit is géén financieel advies, maar een reflectie van de handelsplannen en visies van onze analisten.

5 personen beslissen over de komst van Ethereum ETF’s
5 personen beslissen over de komst van Ethereum ETF's

Technische analyse chainlink (LINK)

Onlangs hebben de analisten van Crypto Insiders hun nieuwste LINK analyse onthuld in de Premium omgeving. Dit is wat ze te zeggen hebben:

“LINK zit momenteel in de vierde fase van een 12345 Elliott Wave patroon. We zijn in afwachting van de vijfde wave die richting de $5,36 zou moeten bewegen. Daar zal het patroon naar verwachting voltooid worden, dienend als de innerwaves van wave A.

Na deze afronding voorzien we een significante stijging. Echter, de exacte reikwijdte van deze stijging blijft onzeker omdat de eerste A-wave nog niet is afgerond. We zullen dus nog even geduld moeten hebben.”

Deze analyse is op 16 september met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden. Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar.

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
student verdient miljoenen ongeluk bij geluk student
Student werd in één oogwenk cryptomiljonair, “geluk bij een ongeluk”
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Advertentie

Trending Geen onderdeel van een categorie nieuws

SEC voorzitter trollt crypto gebruikers
5 personen beslissen over de komst van Ethereum ETF’s
Advertentie