Wessel Kersting Wessel Kersting
24/09/2023 14:00 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 09/10/2023 13:48

Populaire crypto koers voorspelbaar: insiders schieten weer raak

Geen onderdeel…
Crypto insiders delen opvallende XRP prijsvoorspelling

Foto: Ground Picture/Shutterstock

In dit artikel onthullen we een diepgaande analyse van cosmos (ATOM), rechtstreeks uit onze exclusieve Premium omgeving voor leden. Heb je nog geen ATOM in je portfolio? Dan is deze analyse alsnog interessant voor jou! Onze analisten, gewapend met hun uitgebreide kennis van de markt, onderzoeken namelijk wekelijks meer dan 20 cryptomunten en delen hun persoonlijke handelsplannen met onze leden, wat dagelijks door meer dan 1.000 leden wordt geraadpleegd.

Let op, dit is géén financieel advies, maar een weergave van de handelsplannen van onze analisten.

🔔 Vandaag: Alle Nederlanders crypto-bezitters krijgen €60 gratis goud
  • Advertentie
  • GoldRepublic

Technische analyse cosmos (ATOM) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs weer een nieuwe ATOM analyse gedeeld in de Premium omgeving.  Zij zeiden hier het volgende in:

“Het is altijd geweldig als een plan naadloos in elkaar valt. ATOM is hiervan een perfect voorbeeld, aangezien de munt onze vooropgestelde route feilloos volgt. Na een krachtige stijging vanuit onze eerste groene koopzone, wordt nu duidelijk het 12345 Elliott Wave patroon zichtbaar, met de eerste twee waves reeds uitgetekend op de grafiek.

Conform onze verwachtingen zien we momenteel een neerwaartse beweging, kenmerkend voor de tweede correctieve wave. Onze verwachting is dat deze wave zal eindigen in de tweede groene koopzone, gesitueerd tussen de $6,7 en $6,9. Daar zullen we dan ook overwegen om onze positie verder uit bouwen in afwachting van de volgende stijging.”

Deze analyse is op 22 september met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden. Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
eddy-crypto-miljonair-tiener
Crypto-miljonair Eddy begon met €93 op 15-jarige leeftijd
Advertisement
Advertisement