Wessel Kersting Wessel Kersting
25/09/2023 07:02 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 09/10/2023 13:48

Ripple koers: Experts delen nieuw XRP handelsplan

Geen onderdeel…
XRP Koers: Experts delen nieuw handelsplan

Foto: Ground Picture/Shutterstock

In dit artikel onthullen we een diepgaande analyse van ripple (XRP), rechtstreeks vanuit onze exclusieve Premium omgeving voor leden. Onze deskundige analisten, met hun scherpe blik op de markt, onderzoeken wekelijks meer dan 20 cryptomunten en delen hun persoonlijke handelsplannen, wat dagelijks door meer dan 1.000 leden wordt geraadpleegd.

Let wel, dit is géén financieel advies, maar een weerspiegeling van de inzichten en handelsplannen van onze analisten.

Technische analyse ripple (XRP)

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs een nieuwe XRP analyse gedeeld met alle leden uit de Premium omgeving. Hierin gaven zij het volgende aan:

“XRP toont aarzeling bij de blauwe zone, gelegen tussen $0,50 en $0,53. Deze moeite om door te breken onderstreept onze analyse: tekenen van zwakte suggereren een aanstaande neerwaartse beweging.

Op korte termijn voorzien we een daling richting de onderste blauwe zone op de grafiek, gelegen tussen $0,38 en $0,42. Daar zullen we evalueren of de bearish tendens afzwakt, of dat XRP zich wellicht opmaakt voor een nog diepere daling.”

Deze analyse is op 23 september met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden. Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar.

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Advertentie
Advertentie