Wessel Kersting Wessel Kersting
30/08/2023 07:00 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 09/10/2023 13:52

Uitgelekt: Insiders delen XRP koersanalyse

Geen onderdeel…
Opvallend koerspatroon wijst op sterke crypto stijging

Foto: GH Studio/Shutterstock

In dit artikel delen we een diepgaande analyse van ripple (XRP), direct uit onze exclusieve Premium omgeving voor leden. Onze analisten volgen continu de nieuwe markt en delen hier hun bevindingen. Onze specialisten, die een uitgebreide blik op de markt werpen, evalueren wekelijks meer dan 20 cryptomunten en delen hun persoonlijke handelsplannen met meer dan 1.000 leden.

Enkele dagen geleden kwam naar buiten dat Western Union overweegt met Ripple samen te werken. Als gevestigde speler in internationale geldtransfers heeft Western Union zijn interesse in Ripple’s technologie uitgesproken. CEO Hikmet Ersek onthulde dat XRP zijn crypto naar keuze is en dat er plannen zijn voor een langdurige samenwerking met Ripple. Een innovatie die ze onderzoeken, is xRapid, ontwikkeld voor razendsnelle internationale banktransacties, wat de kosten aanzienlijk kan verlagen in vergelijking met traditionele methoden.

Let op, dit is géén financieel advies, maar een reflectie op de handelsplannen en inzichten van onze analisten.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in mei gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Technische analyse ripple (XRP)

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs weer een nieuwe blik geworpen op de XRP koers. Zij deelden hierover het volgende met Premium leden:

“Hoewel XRP recentelijk een fikse daling heeft doorgemaakt, was het herstel opmerkelijk te noemen. Toch lijkt het erop dat de koers enige moeite heeft met de zogeheten ‘golden pocket’, die zich bevindt tussen de $0,49 en $0,53 van de laatste wave.. Dit gebied krijgt extra gewicht doordat hier ook meerdere EMA’s samenkomen, waardoor het prijsmomentum afzwakt.

Desondanks is het niet uitgesloten dat XRP met een klein zetje weer een stijgende trend kan oppakken. Toch kiezen we ervoor om ons voor nu te focussen op de blauwe zones en de ontwikkelingen van XRP nauwlettend in de gaten te houden alvorens verdere stappen te zetten.

Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden.”

Deze analyse is op 24 augustus met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Shiba Inu knalt cryptomarkt voorbij na positief nieuws
Nieuwe crypto schiet 590% omhoog in minuten – handelaren verrast
Advertentie

Trending Geen onderdeel van een categorie nieuws

SEC voorzitter trollt crypto gebruikers
5 personen beslissen over de komst van Ethereum ETF’s
Advertentie