Wessel Kersting Wessel Kersting
21/09/2023 13:00 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 09/10/2023 13:49

Wees voorbereid: Nieuwe kansen voor top crypto liggen om de hoek

Geen onderdeel…
Solana (SOL) crypto in bezit? Dit moet je weten

Foto: xalien/Shutterstock

In dit artikel onthullen we een doordachte analyse van cosmos (ATOM), rechtstreeks uit onze exclusieve Premium omgeving voor leden. Heb je nog geen ATOM in je portfolio? Wees gerust: onze deskundige analisten speuren continu de markt af naar interessante ontwikkelingen en delen deze bevindingen. Week na week analyseren ze meer dan 20 cryptomunten en delen ze hun persoonlijke handelsplannen met onze leden, wat dagelijks door meer dan 1.000 leden wordt gewaardeerd.

Cosmos wordt wel het ‘internet van blockchains’ genoemd en wil verschillende blockchains met elkaar laten ‘praten’. Het zet stappen om deze netwerken makkelijker samen te laten werken, wat belangrijk is voor de groei van crypto in de toekomst.

Let wel, dit is géén financieel advies, maar slechts een blik op de handelsplannen van onze analisten.

Nieuwe instapkansen voor cosmos (ATOM)

De wereld van cryptocurrency is altijd in beweging en prijzen kunnen net zo vaak dalen stijgen. Maak je geen zorgen: zelfs als de waarde van een cryptovaluta daalt, ontstaan er nieuwe mogelijkheden om te profiteren. Onze experts geloven dat ATOM binnenkort een daling kan maken waardoor een nieuw instapmoment ontstaat. Blijf lezen voor de laatste analyse van onze experts:

“Sinds een vorige analyse heeft ATOM een indrukwekkende stijging laten zien, startend exact vanuit onze aangewezen groene koopzone. Momenteel ontvouwt zich een 12345 Elliott Wave patroon. De eerste wave is al afgerond en we bevinden ons nu in de correctieve tweede wave.

Hierdoor voorzien we een lichte daling, waarbij we verwachten dat deze tweede wave zich zal positioneren tussen de $6,75 en $6,90. Dit moment zal voor ons ideaal zijn om onze positie te versterken, gezien het overduidelijke bullish potentieel van ATOM.

Hoewel een korte-termijn daling te verwachten is, blijft onze outlook positief, aangezien we anticiperen op een krachtige stijging nadien.”

Deze analyse is op 20 september met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden. Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar.

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
Advertisement
Advertisement