Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Afrikaans edelsteen bedrijf gaat pilot doen met blockchain startup Credits

Mina Stones, een pionier op het gebied van handgemaakte Afrikaanse sieraden, kondigde eind oktober aan de blockchain-technologie van Credits te gaan implementeren om de huidige supply chain te verbeteren en mechanismen voor tracking, validatie en volledige transparantie te introduceren middels het blockchain-platform.

Met deze technologie worden de gemijnde edelstenen in Nigeria getraceerd via de blockchain terwijl de stenen van de mijn en smelterij naar derde partijen reizen. Er wordt een onveranderlijke route vastgelegd op de blockchain die alle bijbehorende gegevens bevat om bewijs te kunnen leveren van de herkomst vanuit de mijnen tot aan de levering bij de eindfabrikant.

Ons blockchain-platform biedt een sterk beveiligde technologie die een unieke mogelijkheid biedt voor de gigantische edelsteenindustrie, om volledige procedures omtrent risicobeheer uit te voeren in het kader van de gehele supply chain. Samen met het Mina Stones-team zijn we er trots op deze geweldige waarde aan onze klanten te kunnen bieden.”

- Advertentie -

Aldus Igor Chugunov, CEO en oprichter van Credits.


Wil je meer van David lezen, horen en zien? Surf dan naar members.crypto-insiders.nl voor onze meest waardevolle content. Denk aan koersupdates, trading signals, educatieve video’s, geschreven uitleg, Ask Me Anything-sessies en meer! Maak nu een lidmaatschap aan en probeer de eerste 30 dagen gratis! Bekijk hieronder een voorproefje:


De kersverse samenwerking met Credits helpt Mina Stones en de gehele sieradenindustrie om real-time toegang te krijgen tot gegevens van edelstenen zodra deze zijn gedolven. Daarnaast biedt het nauwkeurige gegevens over edelstenen in handgemaakte sieraden en het voorkomt het datamanipulatie en fraude door de mijnwerkers zelf.

Crypto Insider David heeft weer een technische analyse online staan! Lees zijn wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse, dit keer met de titel “De stier komt eraan!”, nu!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.755,00 Kopen
1
Litebit
Reviewed
€9.831,34 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.839,66 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€9.887,14 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.755,00 Kopen
1
Litebit
Reviewed
€9.831,34 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.839,66 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€9.887,14 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin Bulletin: De bijzondere geschiedenis van bitcoin als geld

Ondertussen al meer dan tien jaar geleden publiceerde Satoshi de Bitcoin white paper waarmee het verhaal van bitcoin begon. Het is misschien lastig om...