Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

Air France KLM gaat reizen voordeliger maken met blockchain

Air France KLM heeft aangekondigd te gaan samenwerken met Winding Tree om blockchain-technologie te gaan ontwikkelen voor de reisindustrie.

Het doel van de samenwerking is om met behulp van blockchain het reisaanbod voor klanten voordeliger te maken, voornamelijk door het aantal benodigde tussenpersonen te verminderen.

- Advertentie -

Air France KLM is de op vier na grootste luchtvaartmaatschappij ter wereld. Air France en KLM fuseerden in 2004. Het Zwitserse Winding Tree is een blockchain-platform dat zichzelf bestempeld als een “decentralized travel ecosystem.” Het platform gebruikt Lif tokens voor haar diensten.

Sonia Barrière, de vice-president van Strategie en Innovatie bij Air France KLM, zegt het volgende over de samenwerking:

We zijn trots om een van de eerste luchtvaartmaatschappijen te zijn die zich aansluiten bij Winding Tree om blockchain-technologie te ontwikkelen. […] Met blockchain-technologie willen we een revolutie teweegbrengen in uitwisselingen binnen de reisindustrie voor onze klanten, bedrijven en start-ups.

Pedro Anderson, oprichter en CEO van Winding Tree, gaf het volgende commentaar:

De Air France KLM-groep heeft een reputatie opgebouwd als het gaat om het gebruik van technologie om de klantervaring te verbeteren. We zijn verheugd om hen te helpen bij hun doel en inzet om de leidende luchtvaartmaatschappij in klantrelaties te worden en we kijken ernaar uit om blockchain-technologie als de tool te introduceren die nodig is om echte innovatie en verbeterde klanttevredenheid te bewerkstelligen.

Winding Tree is al een dergelijke samenwerking aangegaan met andere grote luchtvaartmaatschappijen zoals Lufthansa, Air New Zealand, Swiss Air en Eurowings.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.292,30 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.104,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.128,00 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.161,40 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.196,20 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.104,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.128,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.161,40 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.196,20 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.292,30 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...