Roy van Krieken Roy van Krieken
11/02/2023 08:20 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 11/02/2023 08:20

Analyse: Cardano op punt van uitbreken? Pak hier je gratis 25 ADA

icon-altcoins
Altcoin nieuws

Foto: Elpisterra/Shutterstock

Het is al jaren een van de meest populaire cryptocurrencies in de wereld: cardano (ADA). De koers van ADA staat momenteel echter, zoals eigenlijk de meeste andere coins, nog ver onder water. Er zijn daarentegen wel voorzichtige signalen op te merken dat ADA vroeg of laat weer zal beginnen aan een forse stijging.

Bij de Nederlandse crypto broker Anycoin Direct kun je er al vroeg bij zijn voor deze eventuele stijging. AnyCoin Direct geeft aan nieuwe gebruikers die zich vandaag registreren namelijk 25 ADA gratis weg!

 Klik hier om je gratis 25 ada te ontvangen

🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Gaat de ADA koers weer stijgen?

De analisten van Crypto Insiders zijn er over uit: op de lange termijn ziet het toekomstperspectief voor cardano er bijzonder goed uit. Echter, voordat het zo ver zal zijn is het niet gek om te verwachten dat de koers eerst nog een stapje terug zal doen. Dit biedt tegelijkertijd weer een uitstekende kans om in te stappen tegen een voordelige prijs.

Achter de schermen gebeurt er uiteraard ook van alles bij Cardano. Zo werd niet lang geleden de eerste stablecoin, Djed, gelanceerd op het netwerk. Als gevolg hiervan zagen we de totale waarde die op het Cardano netwerk in smart contracts werd vastgezet, het zogeheten total value locked (TVL), stijgen naar recordhoogtes!

De blockchain van Cardano zal binnenkort ook een grote update doorvoeren waarmee het governance systeem op de schop genomen wordt en enkele andere belangrijke verbeteringen met zich mee zal brengen.

Kortom: op de korte termijn is een nieuwe daling niet uit te sluiten, en mogelijk zelfs te verwachten, maar op de lange termijn kunnen ADA investeerders zich opmaken voor een mooie koersstijging.

Gratis ADA bij Anycoin Direct

Wat er ook met de ADA-koers gaat gebeuren, vandaag heeft de Nederlandse broker Anycoin Direct in ieder geval een unieke ADA-actie. Elke nieuwe gebruiker bij Anycoin Direct krijgt vandaag namelijk 25 gratis ADA als zij zich registreren! Dat is tegen de huidige koers van ADA zo’n €10 

Je kunt je hier registreren bij Anycoin Direct en direct je cadeau van 25 ADA ontvangen!

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin stijgt hard voorbij $72.000, markt reageert explosief
Nieuwe cryptomunt ontploft en klimt met 231% op eerste handelsdag
Advertentie
Advertentie