Bear-markt rally: ethereum stijgt fors, polkadot & avalanche gaan hard

Bitcoin (BTC) is vanochtend fors aan het stijgen en veel altcoins trekken zelfs harder aan. De markt begint steeds meer over een bear-market rally te praten, maar houdt dit vol? De totale marktkapitalisatie van alle cryptocurrencies stijgt met 4,5% naar $1,18 biljoen, het hoogst sinds de crash van medio juni.

Ethereum stijgt met 5,5%

Ethereum (ETH) tikte eind juli nog een top aan van $1.760 en hield afgelopen week nog stand boven $1.600. De ether koers is de afgelopen dagen voorzichtig aan het stijgen en dat lijkt vanochtend in een versnelling te komen. ETH komt momenteel bij $1,770 aan, het hoogst sinds 10 juni en staat daarmee vandaag 5,5% in de plus.

XRP, MATIC, DOGE, SHIB in de plus

Ripple (XRP) maakt ook een behoorlijke stijging vanochtend, maar daalde kort daarvoor, waardoor koers vandaag iets achter blijft. Toch staat XRP 2,5% in de plus vandaag en duwt momenteel tegen weerstand rond $0,38 aan.

Polygon (MATIC) staat al 3,4% in de plus vandaag en komt nu boven $0,935 uit. Dogecoin (DOGE) staat 3,4% in de plus, doorbrak vanochtend $0,07 en probeert momenteel $0,071 te pakken. Shiba inu (SHIB) maakte vroeg vanochtend nog een flinke sprong, maar kon nog niet $0,0000125. Toch staat SHIB 4,2% in de plus.

ADA, BNB, SOL, DOT, AVAX stijgen hard

Cardano (ADA) staat al 5,5% in de plus en stoeit momenteel met $0,545. Binance coin (BNB) steeg in de afgelopen 24 uur 5,8% en klopt momenteel bij $330 aan. Solana (SOL) staat zelfs 7,4% in de plus en staat op het punt om $43 te testen. Polkadot (DOT) staat maar liefst 10% in de plus en komt momenteel boven $9,3 uit.

Avalanche (AVAX) is de grote winnaar vandaag en steeg de afgelopen dagen al flink. AVAX komt momenteel op $29,5 uit en staat daarmee maar liefst 13% in de plus.

Crypto top 100 hardste stijgers en dalers

De meeste crypto uit de top 100 staan vandaag enkele procenten in ’t groen. Curve (CRV), aave (AAVE) en decentraland (MANA) staan 6% in de plus. Voor arweave (AR) is dat 7% en voor cosmos (ATOM) en mina (MINA) is dat al 8%. Loopring (LRC) staat 9% in de plus, pancakeswap (CAKE) 10%, en thorchain (RUNE) en chainlink (INK) 11%.

Graph (GRT) en flow (FLOW) staan beide meer dan 13% in de plus en celsius (ATOM) is met 15% gestegen. Oasis Network (ROSE) stormt momenteel terug de top 100 binnen en staat vandaag bijna 21% in de plus.

Desondanks staan enkele koersen uit de top 100 in ’t rood vandaag. Chiliz (CHZ) zakt met 1%, leo (LEO) met 2,5% en tenset (10SET) met 4%. Decred (DCR) is de grootste verliezer vandaag en daalt met 5%.

Handel samen met Crypto Insiders op Discord

Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Discord groep voor leden. Hier bediscussiëren ervaren analisten en handelaren dagelijks hun analyses en handelsplannen. Ook delen we hier als eerst onze technische en fundamentele analyses. In onze Discord community kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze premium leden de markt voor te blijven.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Advertisement
Advertisement