Bitcoin dominantie stijgt! Hoe zit dat het alts? Analyse van ethereum, cardano, chainlink, binance coin en uniswap

In deze serie van altcoin koersvideo’s, in samenwerking met John van Meer, de Bitcoin Consultant, bekijkt John een aantal keer per week de koersen van altcoins! Voor iedere video kunnen onze members stemmen op de cryptocurrencies die John onder de loep neemt.

- Advertentie -

Voor de video van vandaag werd door onze members gestemd op de koers van ethereum (ETH), die van cardano (ADA), chainlink (LINK), uniswap (UNI) en binance coin (BNB) Bekijk de video hieronder!

 

Bij de Bitcoin Consultant kan je terecht voor uiterst leerzame cursussen over bitcoin, blockchain-technologie en hoe hier in te investeren. Tevens vind je er cursussen om als professionele trader te leren handelen in crypto!

Ook stemmen op altcoins die John in zijn video’s behandelt? Word dan member en je geniet ook van onze trading signals, educatieve video’s, koersvideo’s, afgeschermde discussiekanaal en meer! Kom de eerste 30 dagen gratis proberen!

- Advertentie -
Ad
Bitvavo
Reviewed
€15.861,60 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€15.893,60 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€15.929,40 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€15.944,30 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€16.146,70 Kopen
Laatste nieuws

“Bitcoin” zoekopdrachten in Nederland op hoogste punt sinds 2017, komt de...

0
Bitcoin (BTC) brak onlangs zijn recordprijs die in 2017 gevestigd werd. Het nieuwe record ging gepaard met enorme sprongen in de afgelopen maanden, dit...
- Advertentie -
Expert analyses

Bitcoin koers dipt omlaag! Tijd voor paniek of voor nieuwe kansen?!

Het lijkt de afgelopen 24 uur wel alsof Pietje Paniek heel veel broertjes en zusjes heeft gekregen. De bitcoin koers heeft zich tot op...