Timo Bult Timo Bult
30/10/2019 18:20 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 30/10/2019 18:20

Boekingsplatform Travala.com voegt stellar (XLM) en cardano (ADA) toe als betaalmethodes

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Boekingsplatform Travala.com voegt stellar (XLM) en cardano (ADA) toe als betaalmethodes

Het hotelboekingsplatform Travala.com heeft aangekondigd vanaf nu cardano (ADA) en stellar (XLM) te accepteren als betaalmethode op het platform. Gebruikers kunnen daardoor ruim 1,6 miljoen hotels wereldwijd boeken en met onder andere ADA en XLM betalen. Dit blijkt uit een onlangs verschenen aankondiging van Travala.
Travala.com is een boekingssite die op blockchain gebaseerd is. Ruim 1,65 miljoen hotels kunnen gevonden worden op het platform. Naast XLM en ADA accepteert Travala ook bitcoin (BTC), bitcoin cash (BCH), litecoin (LTC), ethereum (ETH), XRP, EOS, Binance coin (BNB) en monero (XMR).
Als welkomstbonus krijgen klanten 5% van hun ADA en XLM terug bij boekingen die voor 7 november zijn geplaatst. De Cardano Foundation had niet verwacht dat ADA toegevoegd zou gaan worden aan het platform. Zo laat het in een tweet weten:

Dat zagen we niet aankomen!

Welkom in ons ecosysteem, @travalacom


Afgelopen september kondigde Travala aan te zullen migreren naar de Binance Chain. De blockchain van cryptocurrency exchange Binance zou sneller en schaalbaarder zijn dan de blockchain van NEO, waar het eerder op gebaseerd was.
Eerder dit jaar ging Travala al de samenwerking aan met de Litecoin Foundation. De twee wilden middels de actie “#travelwithlitecoin” de adoptie van litecoin en cryptocurrency in het algemeen stimuleren. Reizigers konden zo tot 40% korting krijgen wanneer zij vanuit een specifieke wallet voor hun reis betaalden.
Onlangs werd bekend dat Cardano de laatste fase van het testnet voor Shelley in is gegaan. Gebruikers kunnen het systeem testen en kunnen daarmee ADA verdienen, aldus Input Output Hong Kong (IOHK).
Crypto Insider David zegt dat de stier weer terug is in zijn nieuwste uitgebreide wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse! Benieuwd naar zijn opinie en verwachtingen? Lees zijn analyse dan hier.
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie