Timo Bult Timo Bult
11/02/2021 09:01 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 11/02/2021 09:01

Cardano (ADA) wint hart van SingularityNET: Community stemt massaal voor verhuizing

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Cardano (ADA) wint hart van SingularityNET Community stemt massaal voor verhuizing

Foto: Shutterstock/ Piotr Swat

SingularityNET, een gedecentraliseerde marktplaats voor kunstmatige intelligentie (AI) en bekend van de Sophia robot, gaat officieel overstappen naar Cardano (ADA). Na verkiezingen onder AGI-houders blijkt een overgrote meerderheid van de SinglurityNET community een verhuizing te ondersteunen!
AGI, de cryptocurrency van het netwerk, biedt gebruikers de mogelijkheid om te stemmen. Tijdens de recente stemronde werden 187,7 miljoen AGI tokens ingezet als stem voor de verhuizing naar Cardano. Slechts 20,5 miljoen AGI tokens werden ingezet tegen het voorstel. Een 90% meerderheid staat dus achter de beslissing! De uitslag werd onlangs in een YouTube video bekendgemaakt door SingularityNET CEO Dr. Ben Goetzel.
Op dit moment is SingularityNET nog op Ethereum (ETH) gebaseerd. Het project heeft echter eerder aangegeven dat er onzekerheid bestaat omtrent de grote ETH 2.0 update. Dr. Goetzel onderbouwt de verhuizing door te stellen dat Cardano nu een “technisch superieur blochain-platform” is:

“Het is gewoon een technisch superieur blockchain-platform. We voelden echt dat dit de beste manier was om te werken aan onze missie van nuttige decentralized general intelligence.”

AGI ERC-20 tokens (de Ethereum versie) blijven overigens wel gewoon bestaan. Ze zullen omgewisseld kunnen worden met de ADA versie en vice-versa. Hiermee blijft de waarde van beide tokens gelijk.
Is dit de eerste klap die Cardano uitdeelt? Binnenkort zal het netwerk een grote update doormaken waarmee het officieel de concurrentie aan kan gaan met Ethereum. Hoe succesvol zal dit zijn?

Cryptocurrency exchange Binance laat gebruikers ADA staken

In gerelateerd nieuws laat de grote cryptocurrency exchange Binance zijn gebruikers nu cardano staken. Ook cosmos (ATOM) kan sinds gisteren op de beurs worden vastgezet in ruil voor een passief inkomen. Al met al mooi nieuws dus voor ADA bezitters!

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Advertentie
Advertentie