Discussier met alle crypto insiders via Telegram

CEO Diginex over DeFi: “Er zullen dingen kapot gaan maar het staat nog in de kinderschoenen”

De gedecentraliseerde financiële sector, DeFi, heeft de laatste paar maanden een ongekende stroomversnelling wat betreft zijn ontwikkeling meegemaakt. De opkomst van Uniswap met zijn eigen coin en de crisis rondom SUSHI-token zijn maar twee van de vele gebeurtenissen die de DeFi-markt tekenen, maar dit is pas het begin want volgens Richard Byworth, CEO van digitaal financieringsbedrijf Diginex. Volgens hem staat de niche echter nog pas in de kinderschoenen.

Byworth vertelde in een interview met Anthony ‘Pomp’ Pompliano dat hij echt gelooft in de toekomst van DeFi, maar vergelijkt het vooralsnog met het “vliegen naar de maan met een kartonnen doos.”

“Het is alsof je in een kartonnen doos naar de maan probeert te vliegen – ik bedoel, je zult jezelf onderweg in de problemen brengen, en weet je, dingen zullen kapotgaan en opbranden, zoals we al zijn gaan zien.”

- Advertentie -

Volgens Byworth is DeFi niet hetgeen wat het crypto-ecosysteem nu nodig heeft. Zeker met de komst van MicroStrategy die een half miljard in bitcoin (BTC) steekt, Paul Tudor Jones en veel andere serieuze grote investeerders die zich aan het oriënteren zijn in de industrie hoopt hij dat DeFi niet een nieuwe ICO-rage wordt.

Het drama rondom falende projecten, fraudes en ongekende crashes creëren een slecht beeld voor de gehele industrie en zeker naar overheden en regelgevende instanties. Dit is vergelijkbaar met de ICO-bubbel in 2017.

Byworth is ook niet de eerste die de DeFi-sector vergeleek met ICO’s in 2017. Ook de oprichter van de digitale asset-datasite Messari, Ryan Selkis, staat hier ongeveer hetzelfde in, maar vreest het ergste voor de sector.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€10.913,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.947,30 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€10.971,30 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€10.984,40 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.112,30 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.112,30 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€10.913,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.947,30 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€10.971,30 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€10.984,40 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...