Kevin Schijven Kevin Schijven
26/06/2022 10:24 4 min. leestijd
Bijgewerkt op 26/06/2022 10:24

Crypto stegen 20% tot 80% deze week, vooral shiba inu & polygon gingen hard

icon-ethereum
Ethereum nieuws
Beta de Shibarium, nueva plataforma de Shiba Inu, eleva la cotización

Foto: Lubos Mak/Shutterstock

Alhoewel de cryptocurrency markt afgelopen 24 uur relatief zeer rustig bleef, konden deze week veel koersen aardig wat herstellen. Bitcoin (BTC) is deze week met 12,5% gestegen, maar veel altcoins staan maar liefst 20% tot 80% in de plus ten opzichte van een week geleden, en in enkele gevallen zelfs meer.

Daardoor kwam de totale marktkapitalisatie gisteren weer voor het eerst in twee weken boven $1 biljoen uit en komt momenteel op $1,008 biljoen uit. Desondanks is dat natuurlijk erg laag ten opzichte van de laatste maanden en liggen veel koersen diep onder hun toppen.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in april gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

TRX, ADA, DOT stegen iets minder hard

Onder de grootste altcoins presteerde tron (TRX) afgelopen week het slechtst. Desondanks staat TRX 6,5% in de plus ten opzichte van een week geleden. TRX had echter nog te veel moeite met $0,66 en zakt momenteel onder $0,65. Cardano (ADA) bleef ook iets achter, maar staat alsnog 2,3% in de plus vandaag en 12,6% in de plus deze week. Het lukte ADA nog niet vanochtend om $0,52 te heroveren. Polkadot (DOT) daalt met 1,1% vandaag naar $8,2, maar staat daarmee alsnog 16% in de plus deze week.

Advertentie

XRP, ETH, SOL flink in de plus deze week

Ripple (XRP) zakt ook met 1% vandaag en stoeit met $0,37. Dat is al een stijging van 18,6% deze week. Binance coin (BNB) vecht nog met $240 en staat daarmee 21,5% in de plus deze week. Ethereum (ETH) lag een week geleden nog onder $1.000 en duwt sinds middennacht tegen weerstand aan rond $1.250. Dat is een stijging van maar liefst 25% in een week. Solana (SOL) daalt vandaag echter met 3,3% terug richting $40, maar staat daarmee alsnog 29% in de plus deze week.

🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

DOGE, AVAX, SHIB, MATIC stegen hard deze week

Dogecoin (DOGE) maakte vanochtend nog een flinke sprong en komt momenteel weer boven $0,7 uit na een stijging van 2,7% in de afgelopen 24 uur en 32,2% in de afgelopen zeven dagen. Avalanche (AVAX) komt met $21 op dezelfde prijs uit als gisteren, maar dat is al een stijging van 41,8% deze week. Shiba inu (SHIB) staat met een prijs van $0,0000118 zelfs 53,5% in het groen deze week. Polygon (MATIC) was onder de grootste crypto deze week de hardste stijger en komt momentele boven $0,6 uit na een stijging van 76% deze week.

Solana is nog lang niet waar het moet zijn, zegt oprichter
  • icon-ethereum
    Ethereum nieuws

Crypto top 100 hardste stijgers deze week

Verder staan kava (KAVA), decentraland (MANA), arweave (AR), near (NEAR), elrond (EGLD), basic attention token (BAT), axie infinity (AXS), en flow (FLOW) allemaal meer dan 30% in de plus deze week. Cosmos (ATOM), waves (WAVES), fantom (FTM), 1inch (1INCH) en apecoin (APE) komen al in de buurt van 40%

Enjin coin (ENJ), aave (AAVE), maker (MKR) en tenset (10SET) staan al meer dan 40% in de plus. Voor thorchain (RUNE), uniswap (UNI), shiba inu (SHIB), titanswap (TITAN) en zilliqa (ZIL) is dat al meer dan 50%.

Sandbox (SAND) staat maar liefst 64% in de plus ten opzichte van een week geleden. Voor stepn (GMT) is dat 69% en voor celsius network (CEL) is dat zelfs 77%. Maar de grote winnaar uit de top 100 crypto is deze week synthetix (SNX), die met maar liefst 87% is gestegen. Hieronder zijn de hardste stijgers buiten de top 100 te vinden:

Nieuwe Ethereum upgrade maakt het verliezen van private keys verleden tijd
  • icon-ethereum
    Ethereum nieuws

Crypto Insiders Premium voor crypto analyses

Wil jij diepgaandere crypto analyses ontvangen? Dan verwijzen wij je graag door naar onze Discord community voor leden. Stel vragen aan analisten, klets met onze fanatieke community en ontvang dagelijks technische en fundamentele analyses van crypto. Via Discord premium omgeving van Crypto Insiders kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website worden verstrekt zijn gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie