Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

DeFi zal komende tijd beter blijven presteren dan bitcoin en rest van crypto-markt, zegt de VentureCoinist

De decentralized finance (DeFi) markt zal de komende tijd beter blijven presteren dan de rest van de cryptocurrency-markt. Dat voorspelt Luke Martin van de VentureCoinist in een nieuwe video op YouTube:

- Advertentie -

Volgens Martin is de opkomst van de DeFi-markt pas net begonnen. Hij meldt dat er nog enorme potentie is om door te groeien aangezien het mainstream publiek nog grotendeels onbewust is van deze markt.

Het grote publiek is hier nog niet bewust van. Er zijn eigenlijk nog veel crypto-investeerders die nog niet DeFi ingestapt zijn, omdat het geen mainstream-interesse trekt. Het zijn ook niet de gemakkelijkste dingen om te kopen. Veel van deze coins zijn onbekend, zelfs de concepten zijn moeilijk te begrijpen en het is ook vrij moeilijk om ze te verwerven. Zelfs mensen die willen instappen, denk ik, aarzelen omdat ze wachten op een volledig altcoin-seizoen. Dus dit is een echt unieke trend in crypto.

Martin noemt een aantal van deze DeFi-altcoins op die de laatste tijd zo goed presteren als Compound (COMP), Chainlink (LINK) en Aave (LEND):

Deze altcoins zijn veruit de beste presteerders van de afgelopen maanden. Ik denk dat ze als best zullen blijven presteren. Je hebt dingen als Compound, die is gescheurd naar een marktkapitalisatie van $1 miljard. Je hebt dingen als LEND, die nu op bijna 100x staat. Je hebt LINK, die net is doorgescheurd naar nieuwe all-time highs. DeFi heeft data uit oracles nodig. LINK maakt dat mogelijk.

Martin waarschuwt er echter wel voor dat de cryptocurrency-markt volatiel kan zijn. Soms zijn er plotseling grote prijsschommelingen te zien zijn in de koers van bitcoin (BTC) die de rest van de markt mee kunnen trekken in beide richtingen. Toch verwacht hij dat, ongeacht wat bitcoin doet, DeFi tokens de komende tijd het best zullen presteren:

Ongeacht wat Bitcoin, Ethereum of de rest van de cryptomarkt doet, op dit moment wordt er geld toegewezen aan deze DeFi-altcoins. Het was de best presterende groep en ik denk eigenlijk dat het de best presterende groep zal blijven.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.255,90 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.056,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.096,80 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.124,20 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.145,70 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.056,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.096,80 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.124,20 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.145,70 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.255,90 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...